Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς επελέγη από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιαπωνίας για τη θέση του προπονητή της εθνικής ομάδας, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της ασιατικής χώρας. Ο Βόσνιος τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν έχει καθήσει στον πάγκο της Ακτής Ελεφαντοστού, αλλά και της Αλγερίας έχει συμφωνήσει σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας. Ο 62χρονος τεχνικός θα πάρει τη θέση του Μεξικανού, Χαβιέρ Αγκίρε.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.