Σε απολογία κλήθηκε ο Παναθηναϊκός για το ματς με την Καλλονή
Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε για την προσεχή Πέμπτη (29/1) σε απολογία την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής με την Καλλονή.
Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε για την προσεχή Πέμπτη (29/1) σε απολογία την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής με την Καλλονή.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι «πράσινοι» δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα περί τοποθέτησης σεκιούριτι πίσω από τον πάγκο των φιλοξενουμένων, με συνέπεια οπαδοί του «τριφυλλιού» να βρίσκονται στα κάγκελα και να επιτίθενται φραστικά στον διαιτητή, τον παρατηρητή και τον υπεύθυνο ασφαλείας.
Μάλιστα, αναφέρεται ότι, λόγω της επικρατούσας κατάστασης, ο παρατηρητής του αγώνα αναγκάστηκε να παρακολουθήσει το παιχνίδι δίπλα στη φυσούνα, όπου όμως δέχθηκε ύβρεις, απειλές και νερά από φιλάθλους των «πρασίνων».
Σε απολογία κλήθηκε επίσης η ΠΑΕ ΟΦΗ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων και για υβριστικά συνθήματα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ανάρτηση του Ταρέμι για τον πόλεμο στο Ιράν (pic)
- Εκτός δράσης για ακόμη 4-6 εβδομάδες ο Λάρκιν
- Μπαρτζώκας: «Σίγουροι για την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό, οπότε τι πίεση να έχουν;»
- Ολυμπιακός: Βεζένκοφ και Γουόκαπ δεν παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Πώς ήταν πέρσι η βαθμολογία την 23η αγωνιστική: Η απόλυτη σύγκριση της Super League (pics)
- Super League: Τα κριτήρια ισοβαθμίας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος
- Οι διαιτητές του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Η αποκάλυψη του Γιαμάλ για τα δύσκολα παιδικά χρόνια: «Οι γονείς μου ζούσαν στην πίεση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442