Χωρίς τον υπουργό Αμυνας το 3ο ελληνοτουρκικό Συμβούλιο Συνεργασίας
Κατόπιν συνεννοήσεως του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Δένδιας δεν θα συμμετέχει στο 3ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας, καθώς θέματα που αφορούν στην άμυνα και ασφάλεια της χώρας δεν είναι προς συζήτηση.
Κατόπιν συνεννοήσεως του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Δένδιας δεν θα συμμετέχει στο 3ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας, καθώς θέματα που αφορούν στην άμυνα και ασφάλεια της χώρας δεν είναι προς συζήτηση.
Αυτό έκαναν γνωστό σήμερα αρμόδιες πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Ο τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου φτάνει λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στην Αθήνα. Μετά την άφιξή του θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και αμέσως μετά θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.
Το πρωί του Σαββάτου οι Σαμαράς και Νταβούτογλου θα προεδρεύσουν στο 3ο «Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος-Τουρκίας» που θα πραγματοποιηθεί στο Hilton.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.