Τον τίτλο του Σερ έλαβε ο Ντάνιελ Ντέι Λούις
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Αγγλίας, απένειμε σε μια παραδοσιακή τελετή τον τίτλο του ιππότη στον βραβευμένο με τρία Όσκαρ ηθοποιό Ντάνιελ Ντει Λιούις, απονέμοντάς του την ανώτατη τιμή για την προσφορά του στη Μεγάλη Βρετανία.
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Αγγλίας, απένειμε σε μια παραδοσιακή τελετή τον τίτλο του ιππότη στον βραβευμένο με τρία Όσκαρ ηθοποιό Ντάνιελ Ντει Λιούις, απονέμοντάς του την ανώτατη τιμή για την προσφορά του στη Μεγάλη Βρετανία.
Ο γεννημένος στο Λονδίνο αλλά ιρλανδικής καταγωγής 57χρονος ηθοποιός είπε: «Είμαι ολοκληρωτικά ενθουσιασμένος και απίστευτα χαρούμενος σε ισόποσες δόσεις».
Ο ιππότης της έβδομης τέχνης, γνωστός και ως ένας από τους πιο επιλεκτικούς ηθοποιούς αφού την τελευταία δεκαετία έχει παίξει μόνο σε 4 ταινίες, έχει λάβει τρία Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου, τέσσερα βραβεία BAFTA και δύο Χρυσές Σφαίρες.
Ο γιος του έπειτα από την απονομή του τίτλου του ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, στην οποία εικονίζεται ολόκληρη η οικογένεια του Σερ, γεγονός που δεν συμβαίνει συχνά αφού ο ηθοποιός φροντίζει να προφυλάσσει την ιδιωτικότητα της οικογένεια του, με την εξής λεζάντα: «Buckingham selfie! Τι υπέροχη μέρα να περάσεις με υπέροχους ανθρώπους. Είμαι πολύ περήφανος για σένα και για την τιμή που σου έγινε, όπως και η χώρα σου. Δεν σταματάς ποτέ να με κάνεις περήφανο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
- Θεσσαλονίκη: Μέσα από τις φυλακές φαίνεται πως δόθηκε η εντολή για το χτύπημα σε τράπεζα στον Εύοσμο
- Επικό βίντεο: Η κόρη του Τσικίνιο τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)
- Μαρκ Ρούτε: «Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη»
- Σκοταδισμός: Η Banda Entopica τραγούδησε σλάβικα και ο δήμαρχος Φλώρινας διέκοψε τη συναυλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)


























































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442