Με πολλές απουσίες ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανθρακικό
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό στον γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Το πρόγραμμα της προπόνησης είχε ασκήσεις τακτικής, δίτερμα. και στο τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Μασουακού και Αμπιντάλ έμειναν εκτός αποστολής με τον πρώτο να αισθάνεται ενόχληση στον επιγονατιδικό δεξιά, ενώ ο δεύτερος ένα σφίξιμο στον ορθό μηριαίο δεξιού ισχίου και για αυτόν τον λόγο προφυλάχθηκαν και οι δύο.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό στον γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
Το πρόγραμμα της προπόνησης έχε ασκήσεις τακτικής, δίτερμα. και στο τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις.
Μαζουακού και Αμπιντάλ έμειναν εκτός αποστολής με τον πρώτο να αισθάνεται ενόχληση στον επιγονατιδικό δεξιά, ενώ ο δεύτερος ένα σφίξιμο στον ορθό μηριαίο δεξιού ισχίου και για αυτόν τον λόγο προφυλάχθηκαν και οι δύο.
Κόπωση ένιωσε ο Φορτούνης ο οποίος παρά το γεγονός πως προπονήθηκε κανονικά, έμεινε εκτός αποστολής.
Τέλος ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς σκοπούς έκανε ο Σιόβας. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.