Γυμνές φωτογραφίες διασημοτήτων ελεύθερες στο Διαδίκτυο
«Πειρατικές» φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν σε γυμνές στιγμές τους μια σειρά από αστέρια της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος κυκλοφόρησαν την Κυριακή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ αυτών η τραγουδίστρια Ριάνα και η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς.
«Πειρατικές» φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν σε γυμνές στιγμές τους μια σειρά από αστέρια της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος κυκλοφόρησαν την Κυριακή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ αυτών η τραγουδίστρια Ριάνα και η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς.
Την Κυριακή ένας χρήστης στον ιστότοπο 4chan δημοσίευσε μια λίστα σχεδόν 100 προσωπικοτήτων από τον χώρο της σόουμπιζ για τις οποίες υποστήριξε ότι διαθέτει γυμνές φωτογραφίες. Ο ιστότοπος γρήγορα έσπευσε να σβήσει την ανάρτηση αλλά ήδη πολλές εικόνες άρχισαν να κυκλοφορούν.
Στις επίμαχες φωτογραφίες που φέρεται να «πρωταγωνιστεί» η Λόρενς – βραβευθείσα με Οσκαρ το 2013 για τον «Οδηγό Αισιοδοξίας» – η ηθοποιός εμφανίζεται σε δοκιμαστήρια καταστημάτων ρούχων, ενώ άλλες οι χάκερ ισχυρίζονται πως είναι ακόμη πιο αποκαλυπτικές, με την 24χρονη να φωτογραφίζει τον εαυτό της.
Ο εκπρόσωπoς της ηθοποιού ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσουν σε αγωγές για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της.
«Αυτή είναι μια κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Ήρθαμε σε επαφή με τις αρχές οι οποίες θα ασκήσουν διώξεις σε οποιονδήποτε χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες» αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της Τζένιφερ Λόρενς όπως μετέδωσε ο διαδικτυακός τόπος ΤΜΖ, που ειδικεύεται σε θέματα διασημοτήτων.
«Είναι τόσο ενοχλητικό και δυσάρεστο να βλέπουμε πώς κάποιοι παίρνουν στα χέρια τους την ιδιωτική ζωή σας» σημείωσε με μια «οργισμένη» ανάρτηση στο μέσω κοινωνικής Twitter η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς.
Ανάμεσα στα θύματα των hackers που έχουν ή εικάζεται ότι έχουν στην κατοχή τους γυμνές φωτογραφίες διάσημων προσώπων της αμερικανικής σκηνής του θεάματος είναι η Άμπερ Χέρντ, η Αβρίλ Λαβίν, η Γκάμπριελ Γιούνιον, η Κίρστεντ Ντανστ, η Κέιτ Απτον, η Γουινόνα Ράιντερ και η Χέιντεν Πανετέρ.
Κάποιοι από τους διάσημους σταρ παραδέχθηκαν ότι οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές, εκφράζοντας όμως την οργή τους για τη δημοσίευσή τους, ενώ άλλοι δήλωσαν ότι είναι ψεύτικες.
Jennifer Lawrence’s rep: «This is a flagrant violation of privacy. The authorities will prosecute anyone who posts the stolen photos.»
— Jennifer Lawrence (@JLdaily) August 31, 2014
To those of you looking at photos I took with my husband years ago in the privacy of our home, hope you feel great about yourselves.
— Mary E. Winstead (@M_E_Winstead) August 31, 2014
These so called nudes of me are FAKE people. Let me nip this in the bud right now. *pun intended*
— Victoria Justice (@VictoriaJustice) August 31, 2014
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Τεχνητή Νοημοσύνη και Απασχόληση: Ποιους κλάδους χτυπά πρώτα;
- Ξύπνησες στα άγρια χαράματα; Έξι τρόποι για να σε πάρει πάλι ο ύπνος
- «Καυτός» Ελ Κααμπί: Ο Μαροκινός έχει περισσότερα γκολ από πέντε ομάδες της Super League
- Καιρός: Συννεφιασμένος την Κυριακή με σημάδια βελτίωσης – Πότε και πού αναμένονται βροχές και χιόνια
- Νικολά Σαρκοζί: Μαρτυρία σε fast forward
- Μπρουνέλο Κουτσινέλι: Αστέρες του Χόλιγουντ τίμησαν τον Ιταλό μεγιστάνα της μόδας
- Απόδραση: Η επιστήμη ξέρει με ποιον είναι καλύτερο να πας ένα ταξίδι
- Περισσότερα από 6.000 ιατρικά λάθη κάθε χρόνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)

































































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442