Ο Λουίς Σουάρες είναι πολύ πιθανό να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Ουρουγουανός διεθνής φορ είναι στις τελικές επαφές με τη διάσημη ισπανική ομάδα για την ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής, το κόστος της οποίας θα ξεπεράσει τα 80 εκατ. ευρώ! Σύμφωνα με δημοσιεύματα των βρετανικών ΜΜΕ ο 27χρονος άσος έχει πει «ναι» στην πρόταση της Μπαρτσελόνα και απομένει η συγκατάθεση της Λίβερπουλ.
Ο Λουίς Σουάρες είναι πολύ πιθανό να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Ουρουγουανός διεθνής φορ είναι στις τελικές επαφές με τη διάσημη ισπανική ομάδα για την ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής, το κόστος της οποίας θα ξεπεράσει τα 80 εκατ. ευρώ! Σύμφωνα με δημοσιεύματα των βρετανικών ΜΜΕ ο 27χρονος άσος έχει πει «ναι» στην πρόταση της Μπαρτσελόνα και απομένει η συγκατάθεση της Λίβερπουλ.
Για να την πετύχει η «Μπάρτσα» στέλνει σήμερα αντιπροσωπεία της στο Λίβερπουλ για να συναντηθεί με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας, για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της μεγάλης αυτής μεταγραφής.
Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο Σουάρες δήλωνε πιστός στη Λίβερπουλ και ξεκαθάριζε ότι το καλοκαίρι δεν πρόκειται να φύγει από το «Ανφιλντ». Φαίνεται, όμως, ότι άλλαξε γνώμη. Ο Ουρουγουανός διεθνής στράικερ πριν από λίγο καιρό υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους», αλλά τώρα έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, καθώς θέλει ν’ αγωνιστεί σε ομάδες με μεγαλύτερες βλέψεις, ενώ, παράλληλα, θεωρεί πως μπορεί να συνεργαστεί άψογα με τον Λιονέλ Μέσι στην επίθεση των «μπλαουγκράνα».
Ο Ουρουγουανός διεθνής φορ τιμωρήθηκε από τη FIFA γιατί δάγκωσε στον ώμο τον Ιταλό αμυντικό, Τζιόρτζιο Κιελίνι, στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας. Η FIFA τιμώρησε το διεθνή επιθετικό με αποκλεισμό εννέα αγωνιστικών από την εθνική ομάδα, ημερολογιακό αποκλεισμό τεσσάρων μηνών από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο (άρα και από συλλογικό επίπεδο) και πρόστιμο 100.000 ελβετικών φράγκων.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο (22/3, 19:00), με τους Ζίβκοβιτς-Κένι να υποβάλλονται σε θεραπεία, ενώ ο Γιακουμάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος
Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι μακράν ο πιο... οικονομικός σκόρερ της Ευρωλίγκας και αυτό επιβεβαίωσε και κόντρα στη Μπασκόνια, όταν χρειάστηκε μόλις μία ντρίμπλα για να πετύχει 20 πόντους!
Ο Εβάν Φουρνιέ τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής για το περιστατικό στο ματς με τον Πανιώνιο και χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Πρόστιμο από τον ΕΣΑΚΕ στον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας