Απορρίφθηκε η έφεση του Μπέου για τον ισόβιο αποκλεισμό
Κανονικά σε ισχύ παραμένει η απόφαση της ΕΠΟ όσον αφορά τη δια βίου απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που είχε επιβληθεί στον Αχιλλέα Μπέο. Ο δήμαρχος Βόλου προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, από την οποία ζήτησε αναψηλάφηση της υπόθεσης για εμπλοκή του σε στημένους αγώνες. Όμως η έφεση απορρίφθηκε και η ποινή ισχύει κανονικά.
Κανονικά σε ισχύ παραμένει η απόφαση της ΕΠΟ όσον αφορά τη διά βίου απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που είχε επιβληθεί στον Αχιλλέα Μπέο. Ο δήμαρχος Βόλου προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, από την οποία ζήτησε αναψηλάφηση της υπόθεσης για εμπλοκή του σε στημένους αγώνες. Όμως η έφεση απορρίφθηκε και η ποινή ισχύει κανονικά.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Αχιλλέας Μπέος προσπάθησε να ανατρέψει την ποινή, που του είχε επιβληθεί το 2011, χωρίς αποτέλεσμα όμως.
Αναλυτικά η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ:
Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την αίτηση αναψηλάφησης του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ κατά της υπ’ αριθμ. 204/2011 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE και της υπ’ αριθμ. 179/2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Η Καλαμάτα έφυγε με το «διπλό» (0-1) από τη Νέα Σμύρνη και από εκεί απευθείας για τα… σαλόνια της Super League, 26 χρόνια μετά την τελευταία της φορά στη μεγάλη κατηγορία.