Ο Μπρένταν Ρότζερς είναι ο άνθρωπος που αναγέννησε την Λίβερπουλ και μέσα σε δύο χρόνια, που βρίσκεται στο τιμόνι της, την έφερε στη δεύτερη θέση του Αγγλικού πρωταθλήματος καθώς και στο Champions League μετά από απουσία πέντε ετών. Όπως ήταν λογικό οι «κόκκινοι» ήθελαν να συνεχίσουν με τον Βορειοϊρλανδό για πολλά χρόνια ακόμα, όπως και έγινε. Έτσι τη Δευτέρα οι δύο πλευρές έδωσαν τα «χέρια» και ο Ρότζερς ανταμείφθηκε για την πολύ καλή φετινή σεζόν του με ένα πολυετές συμβόλαιο, του οποίου η διάρκεια δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα. «Είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω τη δουλειά μου στη Λίβερπουλ, πάνω στις βάσεις που έχουμε θέσει εδώ και δύο σεζόν», είπε μεταξύ άλλων ο Ρότζερς.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.