«Τα καλύτερα έρχονται» σύμφωνα με τον Μίτσελ
Ο Μίτσελ δεν επαναπαύεται στην πετυχημένη σεζόν με τον Ολυμπιακό, αλλά επιζητά το κάτι παραπάνω τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον εαυτό του. «Τα καλύτερα έρχονται», τόνισε στην El Mundo, ενώ ενάφερε ότι: «Θέλω να γυρίσω στη Ρεάλ».
Ο Μίτσελ δεν επαναπαύεται στην πετυχημένη σεζόν με τον Ολυμπιακό, αλλά επιζητά το κάτι παραπάνω τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον εαυτό του. «Τα καλύτερα έρχονται», τόνισε στην El Mundo, ενώ ενάφερε ότι: «Θέλω να γυρίσω στη Ρεάλ».
Αναλυτικά ο Μίτσελ μίλησε στην «El Mundo Deportivo» για:
Τις επιτυχίες με τον Ολυμπιακό: «Ήταν μια πρόωρη γέννα, αλλά το παιδί βγήκε μια χαρά. Η γέννα δεν ήταν δύσκολη. Έχω την τύχη να βρίσκομαι σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, που όμως δεν είναι πολύ γνωστός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι να τον κάνουμε λίγο περισσότερο γνωστό και να πετύχουμε κάτι. Πάντα θέλω να είμαι ανταγωνιστικός και κάθε πρωί σηκώνομαι με την ελπίδα ότι τα καλύτερα έρχονται. Είμαι αισιόδοξος, τυχερός και πάντα πιστεύω πως μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο».
Τον τρόπο δουλειάς του: «Η μέθοδος της δουλειάς αλλάζει. Είμαι σε άλλη χώρα, σε άλλη ομάδα, με διαφορετική ιδιοσυγκρασία. Έπρεπε να προσαρμοστώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ήμουν σε διαρκή εγρήγορση. Για να είσαι ένας σύγχρονος προπονητής πρέπει να διαχειρίζεσαι σωστά τους ανθρώπινους πόρους. Λατρεύω αυτό το κομμάτι».
Το αν συμφωνεί με την άποψη του Αντσελότι ότι το δύσκολο είναι να δώσεις κίνητρο σε παίκτες που δεν μιλάς τη γλώσσα τους: «Μεγάλη αλήθεια. Συμβαίνει και σε μένα. Έχουμε στην ομάδα παίκτες από 16 διαφορετικές χώρες. Μιλάω ισπανικά και αγγλικά. Αν δεν με καταλαβαίνουν, απευθύνομαι στον Ρομπέρτο, που τον αποκαλούν μικρό μου ‘Μου’ (σ.σ. Μουρίνιο)».
Τις φιλοδοξίες του: «Θέλω να κάνω ένα βήμα κάθε φορά. Θα ήθελα πολύ κάποια μέρα να επιστρέψω στη Μαδρίτη και να προπονήσω τη Ρεάλ. Προετοιμάζομαι γι’ αυτό και γι’ αυτό προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά. Θα νιώσω πολύ καλά αν μια μέρα με πάρουν τηλέφωνο. Και θα απαντήσω ‘ναι’, δεν ζω μόνο για τη νίκη, αλλά και για να ανταγωνίζομαι απέναντι στην ήττα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- O Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια και ψάχνει την 5η σερί νίκη του στη Euroleague
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Η δεύτερη… νιότη του Νάντο Ντε Κολό στη Βιλερμπάν (vids)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
- Ελβετικό φράγκο: Έφτασε η κρίσιμη δίκη στον Άρειο Πάγο – Προσφυγή 200.000 πολιτών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442