Με μία σπουδαία νίκη γοήτρου ολοκλήρωσε τη φετινή αγωνιστική του παρουσία ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε 3-2 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, χάρη στα γκολ των Βαρέλα (14΄), Μιλοσάβλιεβ (17΄) και Κονέ (29΄).
Με μία σπουδαία νίκη γοήτρου ολοκλήρωσε τη φετινή αγωνιστική του παρουσία ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε 3-2 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, χάρη στα γκολ των Βαρέλα (14΄), Μιλοσάβλιεβ (17΄) και Κονέ (29΄).
Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, αντέδρασε στο β΄ ημίχρονο και μείωσε με τους Ολίσε (47΄) και Βούκιτς (91΄), όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα και να μπει με βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι του Ατρομήτου και του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ.
Αν και οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και απείλησαν δύο φορές με Νίνη και Σαββίδη, ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 14΄. Ο Κονέ εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Γκσπούρνινγκ απέκρουσε με δυσκολία, αλλά ο Βαρέλα κινήθηκε πιο γρήγορα από τους αμυντικούς και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Τρία λεπτά αργότερα σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Νικολακάκης «σημάδεψε» το δοκάρι και στην επαναφορά ο Μιλοσάβλιεβ «έγραψε» το 2-0. Οι Βοιωτοί δεν σταμάτησαν εκεί και στο 29΄, μετά από σέντρα του Νικολακάκη, ο Κονέ με κεφαλιά παραβίασε για τρίτη φορά την εστία του Γκσπούρνινγκ.
Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, έχασε καλή ευκαιρία με την Γεωργιάδη στο 40΄ και μείωσε στο 47΄ με σουτ του Ολίσε λίγο έξω από την περιοχή. Ο «Δικέφαλος» πίεσε στη συνέχεια, το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να διαμορφώσει στο 91΄ με σουτ του Βούκιτς το τελικό 3-2.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.