Λαγός και Πέτριτς παίζουν με Ατρόμητο
Ο Τάσος Λαγός έβγαλε όλο το πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης του Παναθηναϊκού χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και δήλωσε ετοιμοπόλεμος για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο το Σάββατο.
Ο Τάσος Λαγός έβγαλε όλο το πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης του Παναθηναϊκού χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και δήλωσε ετοιμοπόλεμος για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο το Σάββατο.
Ο μέσος του «τριφυλλιού» αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο πλέον είναι απόλυτα υγιής και υπολογίζεται για το βασικό σχήμα από τον τεχνικό του Γιάννη Αναστασίου στο παιχνίδι του Περιστερίου.
Από εκεί και πέρα, στην αποστολή θα βρίσκεται πιθανότατα και ο Μλάντεν Πέτριτς, ενώ μία κάκωση είναι τελικά το πρόβλημα που αποκόμισε ο Ντίνας από το παιχνίδι κόντρα στην Καλλονή και πιθανότατα δεν θα πάιξει το Σάββατο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στη φυλακή ο 35χρονος εκτελεστής της ρωσόφωνης μαφίας
- Ο Έμερι θέλει να πιάσει στον… ύπνο την Άρσεναλ
- Πηγές ΥΠΕΘΑ: Παντελώς ανακριβείς οι ισχυρισμοί για δήθεν «εξαπάτηση» των στρατιωτικών
- Σουρινάμ: Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο άνδρας που σκότωσε με μαχαίρι εννέα ανθρώπους
- Τσουκαλάς: Ο κ. Κακλαμάνης προσπαθεί να κάνει διαχείριση πολιτικού κόστους για τον κ. Μητσοτάκη
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του Betsson Super Cup
- Νικήτας Κακλαμάνης: Τον λαό οφείλεις να τον σέβεσαι όταν ανεβαίνεις στην εξουσία
- «Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα»: Συγκινεί η Αγγελική Λάμπρη για το reunion του Παρά Πέντε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442