Προληπτικές εξετάσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, στις 4 Φεβρουαρίου, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας προληπτικών εξετάσεων για άνδρες και γυναίκες, σε ειδικές τιμές.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, στις 4 Φεβρουαρίου, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας:
ανδρικού πακέτου ελέγχου προστάτη με εξέταση PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο) και δωρεάν κλινική εξέταση από Διευθυντή Ουρολόγο στην τιμή των 20 ευρώ και FREE PSA (εφόσον απαιτηθεί) στην τιμή των 30 ευρώ,
γυναικείων πακέτων πρόληψης στην τιμή των 65 ευρώ το καθένα: – «ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ 1» το οποίο περιλαμβάνει Υπερηχογράφημα Μαστών και Τεστ ΠΑΠ, – «ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ 2» το οποίο περιλαμβάνει Ψηφιακή Μαστογραφία Άμφω F&P και Τεστ ΠΑΠ.
Η προσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν στο τηλ. 210 6416051- 052 την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού.
Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 28/02/2014.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.