Γείτονες καλούν την Άμεσο Δράση, λόγω χριστουγεννιάτικης διακόσμησης
Ένας κάτοικος σε προάστιο της Ατλάντα είχε μια μάλλον υπερβολικά ρεαλιστική άποψη περί χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, με αποτέλεσμα οι γείτονες να καλέσουν την Άμεσο Δράση. Το ομοίωμα ενός νεαρού που κρεμόταν στον τοίχο, τρόμαξε τους γείτονες.
Ένας κάτοικος σε προάστιο της Ατλάντα είχε μια μάλλον υπερβολικά ρεαλιστική άποψη περί χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, με αποτέλεσμα οι γείτονες να καλέσουν την Άμεσο Δράση.
Το ομοίωμα ενός νεαρού που κρεμόταν στον τοίχο, τρόμαξε τους γείτονες.
Η πυροσβεστική, η οποία κλήθηκε να κατεβάσει τον νεαρό από τον τοίχο προτού πέσει στο κενό, διαπίστωσε και εκείνη ότι ήταν μέρος του ντεκόρ.
Οι αξιωματικοί ζήτησαν πάντως, από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να αλλάξει λίγο τη διακόσμηση. Τουλάχιστον προσωρινά…
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα