Επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Εντινγκά
Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό, καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ντελβίν Εντινγκά. Ο Κονγκολέζος αμυντικός, που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούνταν από ένα αιμάτωμα στον δικέφαλο μηριαίο αριστερά, προπονήθηκε κανονικά σήμερα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του
Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό, καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ντελβίν Εντινγκά. Ο Κονγκολέζος αμυντικός, που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούνταν από ένα αιμάτωμα στον δικέφαλο μηριαίο αριστερά, προπονήθηκε κανονικά σήμερα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.
Από εκεί και πέρα, ο Αριέλ Ιμπάγασα προπονήθηκε για δεύτερη συνεχή μέρα. Ο Ολαϊτάν έκανε θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο, ενώ θεραπεία και γυμναστήριο (συν πισίνα) έκανε ο Βλάντιμιρ Βάις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέος τραυματισμός για τον Ίσκο, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ
- Νέα Υόρκη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της χιονοθύελλας – Χιλιάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί
- Πώς ο χιονάνθρωπος έγινε είδος υπο εξαφάνιση
- Πρωτοχρονιά: Ευφάνταστα, παράξενα, αστεία – Τα πιο ξεχωριστά έθιμα ανά τον κόσμο
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αρέσει στον Ολυμπιακό – Παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- Πέθανε η ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Εμείς φάγαμε λάσπη στην τηλεόραση, 3 γυναίκες τράβηξαν τα πάνδεινα στο δικαστήριο»
- Ivan Greko: «Δεν έχει βραχιολάκι» λέει ο δικηγόρος του τράπερ μετά τη σύλληψή του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442