Ένας «ξεχασμένος πρίγκιπας» στο εξώφυλλο του περιοδικού Time
Στον πρίγκιπα Κάρολο, πρώτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, είναι αφιερωμένο το εξώφυλλο και το κεντρικό θέμα του περιοδικού Time. Με τίτλο «ο ξεχασμένος πρίγκιπας», το περιοδικό επιχειρεί να γνωρίσει καλύτερα τον άνθρωπο με την πιο άβολη θέση στη Βασιλική Οικογένεια.
Στον πρίγκιπα Κάρολο, πρώτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, είναι αφιερωμένο το εξώφυλλο και το κεντρικό θέμα του περιοδικού Time.
Με τίτλο «ο ξεχασμένος πρίγκιπας», το περιοδικό επιχειρεί να γνωρίσει καλύτερα τον άνθρωπο με την πιο άβολη θέση στη Βασιλική Οικογένεια.
Η διευθύντρια του περιοδικού Κάθριν Μάγιερ, πέρασε αρκετό χρόνο με τον Κάρολο, δείπνησε μαζί του, τον επισκέφθηκε στις διαφορετικές κατοικίες της Αγγλίας, της Ουαλίας και της Σκωτίας, ενώ συνομίλησε και με ανθρώπους του περιβάλλοντός του.
Η ίδια μιλά για έναν αντιφατικό άνθρωπο, «αφοσιωμένο, αλλά και απόμακρο, έναν ριζοσπάστη εντός ενός αρτηριοσκληρωτικού θεσμού, πάντοτε περιτριγυρισμένο από ανθρώπους, αλλά και μόνο.»
Εκτιμά ότι η κακή εικόνα που έχει δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο ίδιος έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι σταδιακά περνά στο προσκήνιο και αν αυτό σημαίνει ότι θα περιοριστεί ο χρόνος για τις ασχολίες που εδώ και δεκαετίες έχει αναπτύξει.
Μάλιστα ένας από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του σημειώνει ότι ο πρίγκιπας θέλει να κλείσει όσο περισσότερες εκκρεμότητες μπορεί σε σχέση με τις ασχολίες του, «προτού κλείσουν οι κουρτίνες της φυλακής».
Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ είναι πλέον 87 ετών και οι ρυθμοί της έχουν μειωθεί. Ο Κάρολος αναλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο κομμάτι από τις υποχρεώσεις της. Το Νοέμβριο θα λάβει μέρος στη Σύνοδο των χωρών της Κοινοπολιτείας, οι οποίες γίνονται στη Σρι Λάνκα.
Είναι η πρώτη φορά από το 1973 που η Ελισάβετ Β’ δεν θα είναι παρούσα στη Σύνοδο.
Στο προφίλ που παρουσιάζει το Time αποκαλύπτεται επίσης ότι ο Κάρολος έχει μια διαφορετική θεωρία για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζει τα Μέσα Ενημέρωσης.
Η εμπειρία έχει δείξει ότι δεν έχει νόημα να προσπαθείς να διορθώσεις ή να διευκρινίσεις όσα αποκαλύπτονται, είναι προτιμότερο να αγνοείς αυτά που λέγονται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Η δεύτερη… νιότη του Νάντο Ντε Κολό στη Βιλερμπάν (vids)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
- Ελβετικό φράγκο: Έφτασε η κρίσιμη δίκη στον Άρειο Πάγο – Προσφυγή 200.000 πολιτών
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442