Αντιαεροπορικό όπλο βρέθηκε στο «ορφανό» κοντέινερ στον Πειραιά
Ένα καναδικό αντιαεροπορικό όπλο του 1940 όπλο και ένα πολυτελές αυτοκίνητο - αντίκα εντόπισαν οι Αρχές στα δύο «ορφανά» εμπορευματοκιβώτια που βρίσκονται στον Πειραιά και φέρεται να συνδέονται με φυγόδικο επιχειρηματία.
Ένα καναδικό αντιαεροπορικό όπλο του 1940 όπλο και ένα πολυτελές αυτοκίνητο – αντίκα εντόπισαν οι Αρχές στα δύο «ορφανά» εμπορευματοκιβώτια που βρίσκονται στον Πειραιά και φέρεται να συνδέονται με φυγόδικο επιχειρηματία.
- Με «ορφανό» κοντέινερ συνδέεται ο επιχειρηματίας με τα όπλα στη Βούλα
- Πλήθος όπλων βρέθηκαν σε σπίτι επιχειρηματία στη Βούλα
Σύμφωνα με Τα Νέα, από τον έλεγχο που έκανε το Σώμα Διώξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) σε συνεργασία με το 5ο τελωνείο του Πειραιά,στο ένα κοντέινερ βρέθηκε καναδικό αντιαεροπορικό, το οποίο είναι αποσυναρμολογημένο, αλλά ακόμη οι αρχές δεν γνωρίζουν εάν είναι πλήρως λειτουργικό ή όχι.
Στο σημείο βρίσκονται πυροτεχνουργοί προκειμένου να εκτιμήσουν το καναδικό αντιαεροπορικό.
Στο δεύτερο εμπορευματοκιβώτιο βρέθηκε ένα αυτοκίνητο-αντίκα, το οποίο οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό προκειμένου να δουν εάν υπάρχει μέσα σε αυτό οπλισμός.
Οι Αρχές δεν γνωρίζουν εάν για τα παραπάνω ευρήματα υπάρχουν τα σχετικά πιστοποιητικά, ότι δηλαδή πρόκειται για κειμήλια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ινστιτούτο Τσίπρα ρίχνει προτάσεις διακυβέρνησης
- Υπόθεση κατασκοπείας: Δεν κατονόμασε συνεργούς εντός των Ενόπλων Δυνάμεων ο σμήναρχος – Νέες έρευνες
- «Ποιο είναι τo celebrity crush μου; Αυτό που παντρεύτηκα!» – Ο Μπίλι Κράνταπ είναι τυχερός
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Μεγάλη «μάχη» στην Τούμπα, ρεβάνς στη Λιβαδειά με φόντο τον τελικό
- 1-2-3 Πολλοί ΟΠΕΚΕΠΕ!
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω λόγω τροχαίου
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2): «Δράση» με Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Premier League
- Marseaux: Το τραγούδι της «Hanomai» γίνεται video game με πρωταγωνίστρια την ίδια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442