Ικανοποίηση εξέφρασε ο Βενιζέλος στον Παπούλια για τα μέτρα κατά της ΧΑ
Τη «μεγάλη προσωπική και θεσμική ικανοποίησή του» για το γεγονός ότι «επιτέλους λαμβάνονται μέτρα για τη Χρυσή Αυγή» εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια την Τρίτη. «Θυμάστε πόσες φορές το είχα θέσει και σε εσάς και δημοσίως και στη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά ο Eυ.Βενιζέλος στον Κ.Παπούλια.
Τη «μεγάλη προσωπική και θεσμική ικανοποίησή του» για το γεγονός ότι «επιτέλους λαμβάνονται μέτρα για τη Χρυσή Αυγή» εξέφρασε οαντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια την Τρίτη. «Θυμάστε πόσες φορές το είχα θέσει και σε εσάς και δημοσίως και στη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά ο Eυ.Βενιζέλος στον Κ.Παπούλια.
«Είναι θέματα τα οποία σας απασχόλησαν και ήσασταν ο πρώτος ο οποίος τα αντιμετώπισε και δηλώσατε αυτά που έπρεπε να έχετε δηλώσει εκείνη την εποχή. Βέβαια λίγοι οι πιστοί, αλλά πολλαπλασιάστηκαν εν συνεχεία» απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε, επίσης, στην «κρίσιμη» διαπραγμάτευση με την τρόικα, που είναι όπως είπε, ανοιχτή, ενώ υπογράμμισε για μία ακόμη φορά την ανάγκη να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη και στην απασχόληση.
«Υπάρχει μια ανακύκλωση προβλημάτων και προβληματισμών, που αδικούν τις θυσίες και τις προσπάθειες του ελληνικού λαού και περιμένουμε να σχηματιστεί η νέα γερμανική κυβέρνηση, γιατί χρειάζεται μια αντιμετώπιση η οποία θα δώσει μια πολιτική προοπτική στην ευρωζώνη και να δείξουν οι εταίροι μας ότι αντιλαμβάνονται το τεράστιο έργο που έχει επιτευχθεί εδώ, να μην το κλονίζουν. Γιατί πρέπει να προχωρήσουμε πια εκεί που πρέπει: στην ανάπτυξη και στην απασχόληση», σημείωσε ο Ευ.Βενιζέλος.
Ο Ευ.Βενιζέλος ενημέρωσε, επίσης τον κ. Παπούλια για την επίσκεψή του στην Αλβανία και για τις επισκέψεις στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη.
«Σας φέρνω χαιρετισμούς από τον ομόλογό σας της Αλβανίας, από τον ομόλογό σας της Παλαιστινιακής Αρχής και φυσικά, θα σας ενημέρωσε και ο Πρωθυπουργός, για τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου του κράτους του Ισραήλ» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΑΔΕ: Πώς θα λειτουργήσουν οι ψηφιακές εφαρμογές τις επόμενες μέρες
- IRIS: Τι αλλάζει με τα όρια στις άμεσες πληρωμές από τον Ιανουάριο 2026
- Νετανιάχου: Συναντήθηκε με τον Ρούμπιο πριν από το ραντεβού με τον Τραμπ
- ΒΗΜΑ: Το συλλεκτικό ημερολόγιο του Αρκά για το 2026 επανακυκλοφορεί αυτή την Κυριακή
- Η Μόσχα απειλεί με αντίποινα για την επίθεση με drones στην οικία του Πούτιν – Βλέπει βρετανικό δάκτυλο
- Γνωστός στις Αρχές ο δράστης των άσκοπων πυροβολισμών στο Ηράκλειο
- Τζολάκης και Ποντένσε είχαν 100% επιτυχία στο challenge του Ολυμπιακού για τη Euroleague! (vid)
- Νέα Αριστερά: Ουσιαστικές λύσεις στους αγρότες τώρα – Αρκετά με την επικοινωνιακή διαχείριση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442