Θεία του τυφλωμένου αγοριού στην Κίνα ύποπτη για την φρικιαστική επίθεση
Νέα διάσταση στη αποτρόπαια υπόθεση του 6χρονου στο Σανσί της βόρειας Κίνας που είχε βρεθεί τυφλωμένος μετά από επίθεση αγνώστων, δίνει η αναφορά από την αστυνομία που θέλει την θεία του αγοριού ύποπτη για συμμετοχή στο έγκλημα. Η γυναίκα αυτοκτόνησε έξι ημέρες μετά το περιστατικό, οι πληροφορίες γύρω από το οποίο πάντως παραμένουν εξαιρετικά συγκεχυμένες.
Νέα διάσταση στη αποτρόπαια υπόθεση του 6χρονου στο Σανσί της βόρειας Κίνας, ο οποίος βρέθηκε τυφλωμένος μετά από επίθεση αγνώστων, δίνει η αναφορά από την αστυνομία που θέλει την θεία του αγοριού ύποπτη για συμμετοχή στο έγκλημα.
Η γυναίκα, αδελφή του πατέρου του 6χρονου, αυτοκτόνησε μετά το περιστατικό. Η κινεζική αστυνομία επιβεβαιώσε προηγούμενες αναφορές του πρακτορείου Xinhua πως η θεία αντιμετωπιζόταν ως ύποπτη.
Αίμα του αγοριού είχε βρεθεί στα ρούχα της γυναίκας, σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Έξι ημέρες μετά την επίθεση, η θεία αυτοκτόνησε πηδώντας σε πηγάδι.
Οι πληροφορίες γύρω από την τραγωδία πάντως παραμένουν εξαιρετικά συγκεχυμένες. Όπως όλα δείχνουν, μία γυναίκα πλησίασε τον μικρό που έπαιζε σε ανοικτό χώρο και τον απομάκρυνε, πριν προχωρήσει στο απερίγραπτο.
Σύμφωνα με κάποιες αναφορές, η γυναίκα μιλούσε με προφορά άλλης περιοχής -κάτι που αντικρούει την αναφορά ότι επρόκειτο για τη θεία. Η οικογένεια περιορίστηκε να αναφέρει στο ότι ο μικρός ήταν μπερδεμένος και οι γονείς του δηλώνουν άγνοια για το εάν η θεία θεωρείτο ύποπτη από την αστυνομία.
Παράλληλα, θολό είναι το κίνητρο της επίθεσης. Όσον αφορά το ενδεχόμενο εμπορίας οργάνων (εν προκειμένω, κερατοειδών), η αστυνομία ανέφερε ότι βρέθηκαν ακέραιοι οι οφθαλμοί του παιδιού, αλλά οι γονείς αναφέρουν ότι οι ίδιοι δεν είδαν όντως τους οφθαλμούς.
Χωρίς να είναι πάντα σαφής η διαχωριστική γραμμή μεταξύ υποθέσεων, φημών και πληροφοριών, σε κινεζικά ΜΜΕ εγείρεται το ενδεχόμενο κίνητρο της θείας να ήταν προσωπική διαμάχη οικονομικής φύσης με τους γονείς του παιδιού. Η μητέρα του παιδιού φέρεται να το διαψεύδει κατηγορηματικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
- Ο Bad Bunny γράφει ήδη ιστορία στο φετινό Super Bowl – Και ακόμα δεν έχει ανέβει στη σκηνή του halftime show
- Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε στάβλο στην Πηνεία Ηλείας – Δεκάδες ζώα χάθηκαν
- Στις Βρυξέλλες ο Ανδρουλάκης για να συμμετάσχει στην προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών
- Ο Γιώργος Λάνθιμος κόντρα στη συμμετοχή των ομάδων του Ισραήλ στην Ευρώπη (vid)
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442