Χωρίς του Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μιγκέλ Τόρες όπως και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης στον Ολυμπιακό. Οι δύο αμυντικοί συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι παίκτες.
Χωρίς του Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μιγκέλ Τόρες όπως και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης στον Ολυμπιακό.
Οι δύο αμυντικοί συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι παίκτες.
Η ομάδα του Μίστελ, έριξε το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας και την πίεση προς τον αντίπαλο, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν και δίτερμα, σε μικρό χώρο. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο νεαρός τερματοφύλακας Χουτεσιώτης.
Η προπόνηση της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί για τις 19:00.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έφτασε κοντά στο βραβείο του κορυφαίου προπονητή του Μαρτίου στην Primeira Liga, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας.
Τον προβληματισμό του για την ατμόσφαιρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα εξέφρασε ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος χρησιμοποίησε τα παραδείγματα του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε.