Ανακοίνωση για τον θάνατο του Πλάτωνα Φορόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών. Αυτή έχει ως εξής:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια του Πλάτωνα Φορόπουλου, ο οποίος «έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή την Παρασκευή το βράδυ, σε ηλικία 71 ετών.
Ο Πλάτων Φόροπουλος εργάστηκε από την δεκαετία του ‘70 στη εφημερίδα «Μακεδονία – Θεσσαλονίκη» με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ενώ τα τελευταία χρόνια αρθογραφούσε στην εφημερίδα «Metrosport» αποκλειστικά για θέματα του ΠΑΟΚ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ αποχαιρετά τον αγαπητό συνάδελφο και συλλυπείται τους οικείους του.
· Η κηδεία του Πλάτωνα Φορόπουλου θα γίνει σήμερα 24 Αυγούστου στις 17.00 στη Μεταμόρφωση Σωτήρος στην Καλαμαριά».
Ο 32χρονος επιθετικός τη Φράιμπουργκ Βιντσέντζο Γκρίφο γεννήθηκε στη Γερμανία, όμως καλοβλέπει το ενδεχόμενο να πάει στην Ιταλία. Μετά τη φανέλα της εθνικής της να φορέσει και συλλόγου