Παρά τα εμπόδια που προέκυψαν το βράδυ της Δευτέρας, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο των Πρασίνων. Την Τετάρτη αναμένονται οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις από την ΠΑΕ, ενώ το βράδυ της Τρίτης ο νέος τεχνικός των Πρασίνων θα δειπνήσει με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο.
Παρά τα εμπόδια που προέκυψαν το βράδυ της Δευτέρας, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο των Πρασίνων.
Την Τετάρτη αναμένονται οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις από την ΠΑΕ, ενώ το βράδυ της Τρίτης ο νέος τεχνικός των Πρασίνων θα δειπνήσει με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο.
Η διαφωνία που υπήρξε το βράδυ της Δευτέρας είχε να κάνει με την αποζημίωση, αφού ο Αναστασίου ήθελε να μπει όρος στα συμβόλαια που θα καλύπτει τουλάχιστον τους συνεργάτες του σε περίπτωση που απομακρυνθούν πριν την ολοκλήρωση του πρώτου χρόνου συνεργασίας (από τα δύο), πράγμα το οποίο οι Πράσινοι δεν δέχθηκαν.
Την Τρίτη ο «Ολλανδός» πήγε από νωρίς το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και η «χρυσή τομή» βρέθηκε.
Έτσι, την Τετάρτη αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί η συμφωνία, ενώ το βράδυ της Τρίτης ο Αναστασίου με τον Αλαφούζο θα δειπνήσουν για να συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Η CAF εξέδωσε και νέα ανακοίνωση για το μείζον θέμα του τελικού Μαρόκο - Σενεγάλη, προαναγγέλλοντας... μεταρρυθμίσεις, κάνοντας την κριτική ακόμη πιο έντονη, την ώρα που οι νικητές (στο γήπεδο), συνεχίζουν να στήνουν γιορτές για τον τίτλο που κατέκτησαν.