Ο Αλαφούζος πάει Παιανία για τόνωση ηθικού
Ο Γιάννης Βονόρτας επελέγη να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ως το τέλος της σεζόν, καθώς γνωρίζει την ομάδα καλά από τη θητεία του ως συνεργάτης του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Γιάννης Αλαφούζος του ζήτησε στα εναπομείναντα ματς να παρουσιάσει η ομάδα μία αξιοπρεπή εικόνα. Παράλληλα, σήμερα, Δευτέρα, ο πρόεδρος των «πρασίνων» θα περάσει από την Παιανία για να μιλήσει στους παίκτες για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και να τους δώσει το σύνθημα για τη συνέχεια.
Ο Γιάννης Βονόρτας επελέγη να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ως το τέλος της σεζόν, καθώς γνωρίζει την ομάδα καλά από τη θητεία του ως συνεργάτης του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο Γιάννης Αλαφούζος του ζήτησε στα εναπομείναντα ματς να παρουσιάσει η ομάδα μία αξιοπρεπή εικόνα.
Από εκεί και πέρα ο στόχος των πλέι οφ έχει μετριαστεί ακόμα και με την έκτη θέση, που μπορεί να οδηγήσει στο Europa League εφόσον ο ΠΑΣ Γιάννινα τερματίσει πέμπτος και δεν πάρει αδειοδότηση (μετά τα play offs).
Παράλληλα, ζήτησε στον προπονητή να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Σήμερα, Δευτέρα, ο Γιάννης Αλαφούζος θα περάσει από την Παιανία για να μιλήσει στους παίκτες για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και να τους δώσει το σύνθημα για τη συνέχεια.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πήρε σαφή θέση υπέρ τους μετά τις δηλώσεις του Φάμπρι και περιμένει να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στα παιχνίδια που απομένουν.
Στα αγωνιστικά χωρίς τους τιμωρημένους Σο και Μπουμσόνγκ θα παίξει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πανιώνιο την προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Σήμερα θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Τοτσέ που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Πλατανιά. Αναμένεται να επανέλθουν οι Σεϊταρίδης και Πίντο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ενημέρωση ως φαστ φουντ – Το TikTok έγινε το κορυφαίο social για ειδήσεις μεταξύ νέων
- Χαμός στις ΗΠΑ με τον Λεμπρόν Τζέιμς
- Πολιτική θύελλα μετά τις απαξιωτικές δηλώσεις για διεθνείς οργανισμούς – «Ποιος ασκεί εξωτερική πολιτική σε αυτή τη χώρα;»
- Πενήντα χρόνια χωρίς τη Χάνα Άρεντ: Οι «Απαρχές του ολοκληρωτισμού» παραμένουν πιο επίκαιρες από ποτέ
- Μεγάλη αλλαγή στον κανονισμό του οφσάιντ προανήγγειλε ο Ινφαντίνο – Πώς θα αλλάξει το ποδόσφαιρο
- Αναβολή της δίκης του Ivan Greko – Τι ζήτησε το δικαστήριο
- «Ο Γιαμάλ είναι ο παίκτης του μέλλοντος»
- «Προπύργιο της Αριστεράς» – Ο Τραμπ διαλύει ένα από τα σημαντικότερα κλιματικά εργαστήρια του κόσμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442