Ο Ολυμπιακός μέσα σε 20′ χάλασε το «πάρτι» στο Αλεξάνδρειο
Ο ενθουσιασμός των παικτών του Αρη, σε συνδυασμό με τη γιορτή στην εξέδρα (λόγω της συμπλήρωσης 99 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου), κράτησε την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου μέσα στο παιχνίδι τουλάχιστον... για ένα ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός, όμως, στο δεύτερο μέρος πάτησε «γκάζι» και πήρε εύκολα τη νίκη με σκορ 84-68, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Α1. «Πονοκέφαλος» για τον Μπαρτζώκα ο τραυματισμός του Πέρο Άντιτς που στο 13ο λεπτό του αγώνα αποχώρησε με αιμάτωμα στο γόνατο.
Ο ενθουσιασμός των παικτών του Αρη, σε συνδυασμό με τη γιορτή στην εξέδρα (λόγω της συμπλήρωσης 99 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου), κράτησε την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου μέσα στο παιχνίδι τουλάχιστον… για ένα ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός, όμως, στο δεύτερο μέρος πάτησε «γκάζι» και πήρε εύκολα τη νίκη με σκορ 84-68, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Α1. «Πονοκέφαλος» για τον Μπαρτζώκα ο τραυματισμός του Πέρο Άντιτς που στο 13ο λεπτό του αγώνα αποχώρησε με αιμάτωμα στο γόνατο.
Αυτή ήταν η 12η ήττα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Στράτος Περπέρογλου με 15 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ από 13 πόντους πρόσθεσαν Σπανούλης και Σερμαντίνι. Για τον Άρη οι Ασημακόπουλος (14π.), Βεργίνης (12π.) και Πελεκάνος (10π.) πέτυχαν διψήφιο νούμερο πόντων.
Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και για ένα ημίχρονο, το πρώτο επέτρεπε στον Άρη να πιστεύει στη νίκη επί του πρωτοπόρου. Αν και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τα ηνία στο προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο, δεν κατάφερναν να «οικοδομήσουν» διαφορά. Ο Άρης μείωσε σε 17-18 με την εκπνοή της πρώτης περιόδου για να προσπεράσει με +7 στις αρχές της 2ης περιόδυ. Ο Άντιτς τραυματίστηκε στο γόνατο, αλλά ο Γκεόργκι Σερμαντίνι βοήθησε στη ρακέτα, ο Σπανούλης θύμισε τον καλό εαυτό του και ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 37-38 στο 20′.
Στην 3η περίοδο, η ομάδα του Πειραιά έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Αρχικά ξέφυγε με 40-52 και παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων ν’ αντιδράσουν, με πιεστική άμυνα ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τους παίκτες του Αγγέλου να μείνουν στους 9 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, 46-64. Τυπική διαδικασία η 4η περίοδο με τον ηλεκτρονικό πίνακα να γράφει 68-84, όταν ακούστηκε η κόρνα της γραμματείας.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας