Φέντερερ vs Ναδάλ στα προημιτελικά του «Indian Wells Masters»
Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από την τελευταία φορά που ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετώπισε τον Ράφαελ Ναδάλ σε αγώνα και έτσι η αναμέτρηση στον προημιτελικό γύρο του «Indian Wells Masters» τα ξημερώματα της Παρασκευής (15/3, 04:00, ώρα Ελλάδας), αποκτά ξεχωριστή σημασία. Ο Ελβετός άσος θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του, απέναντι στον «πεινασμένο» για επιτυχίες Ισπανό που επανήλθε στην ενεργό δράση έπειτα την πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού.
Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από την τελευταία φορά που ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετώπισε τον Ράφαελ Ναδάλ σε αγώνα και έτσι η αναμέτρηση στον προημιτελικό γύρο του «Indian Wells Masters» τα ξημερώματα της Παρασκευής (15/3, 04:00, ώρα Ελλάδας), αποκτά ξεχωριστή σημασία.
Ο Ελβετός άσος θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του, απέναντι στον «πεινασμένο» για επιτυχίες Ισπανό που επανήλθε στην ενεργό δράση έπειτα την πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού.
Μετά τις πολύ δύσκολες νίκες τους στον 4ο γύρο της διοργάνωσης, οι δύο τους θα αναμετρηθούν για 29η φορά στην καριέρα τους και για πρώτη μετά από περίπου έναν χρόνο, όταν ο Φέντερερ κέρδισε τον Ναδάλ στα ημιτελικά του Miami Masters τον Μάρτιο του 2012.
Συνολικά ο Ναδάλ προηγείται 18-10 στις νίκες, ενώ στα hard courts το σκορ είναι 6-5 υπέρ του Φέντερερ. Ο Φέντερερ αγωνίζεται με πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη κάτι που φάνηκε και στη συγκλονιστική νίκη επί του συμπατριώτη του, Στάνισλας Βαβρίνκα με 6-3. 6-7 9 (4), 7-5.
Από την άλλη, ο Ναδάλ προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και να δοκιμάσει το ταλαιπωρημένο του γόνατο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέθανε ο πρώην υπουργός και αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Παπαδόγγονας
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνισή του
- Παλλήνη: Χειροπέδες σε 43χρονο που έτρεχε με 191 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
- Με ρωγμές το σύστημα ελέγχου για το ελαιόλαδο – Αποκαλυπτικά στοιχεία (γραφήματα)
- Αρκάς: Οι ευχές στους Αντώνηδες και στις Αντωνίες
- Τα νούμερα δεν λένε ψέματα: Πέντα λεπτά άσκηση την ημέρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά
- ΗΠΑ: Νεκρή σε τροχαίο με εγκατάλειψη η πρώην παιδική σταρ του Nickelodeon, Κιάνα Άντεργουντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)




















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442