Δύο πίθηκοι σερβίρουν ποτά σε εστιατόριο του Τόκιο
Έναν πρωτότυπο τρόπο για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες σκέφτηκε ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Τόκιο, προσλαμβάνοντας για σερβιτόρους δύο πίθηκους. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία καλωσορίζει τους πελάτες, μετακινείται αστραπιαία ανάμεσα στα τραπέζια και παίρνει τις παραγγελίες για τα ποτά. Ο μικρότερος δίνει ζεστές πετσέτες στους πελάτες για να καθαρίσουν τα χέρια τους πριν παραγγείλουν τα ποτά τους.
Έναν πρωτότυπο τρόπο για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες σκέφτηκε ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Τόκιο, προσλαμβάνοντας για σερβιτόρους δύο πίθηκους.
Ο μεγαλύτερος σε ηλικία καλωσορίζει τους πελάτες, μετακινείται αστραπιαία ανάμεσα στα τραπέζια και παίρνει τις παραγγελίες για τα ποτά.
Ο μικρότερος δίνει ζεστές πετσέτες στους πελάτες για να καθαρίσουν τα χέρια τους πριν παραγγείλουν τα ποτά τους.
Οι πελάτες του εστιατορίου δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση και δίνουν για φιλοδώρημα στους δύο πιθήκους φασόλια σόγιας.
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δήλωσε ότι η ιδέα να χρησιμοποιήσει πιθήκους για σερβιτόρους τού ήρθε όταν η μαϊμού που έχει ως κατοικίδιο άρχισε να αντιγράφει τις κινήσεις του, ενόσω εργαζόταν στο εστιατόριο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας