O Γιώργος Μπακοδήμος είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού όπως ανακοίνωσε το «πράσινο» διαδεχόμενος τον Στέλιο Καζάζη στο τιμόνι του «τριφυλλιού».
Η ανακοίνωση:
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Μπακοδήμο, ο οποίος αναλαμβάνει το «τιμόνι» της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.
Ο νέος τεχνικός της ομάδας του Τριφυλλιού, ο οποίος παραβρέθηκε σήμερα το πρωί στον αγώνα των Εφήβων κόντρα στον Ολυμπιακό στο κλειστό της Κερατέας, στις πρώτες του δηλώσεις ως κόουτς του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Σε μια δύσκολη περίοδο, αναλαμβάνουμε ένα δύσκολο έργο και ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν, με την προϋπόθεση ότι τα υπόλοιπα αποτελέσματα του πρωταθλήματος θα είναι φυσιολογικά. Σαν υλικό την ομάδα την γνωρίζω. Είναι μια ταλαντούχα ομάδα με νέα παιδιά σε μια δύσκολη περίοδο, όπου πιστεύω ότι με τη στήριξη του κόσμου και της διοίκησης, θα κατορθώσουμε όλοι μαζί να παραμείνουμε στην μεγάλη κατηγορία».
Σήμερα το μεσημέρι ο προπονητής του Τριφυλλιού θα έχει και την πρώτη του γνωριμία με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Γλυφάδας.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in