Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε ο ιδιοκτήτης των Λος Αντζελες Λέικερς, Τζέρι Μπας. Παρά τα ευοίωνα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του από συγγενικά πρόσωπα, όταν και νοσηλεύτηκε στο ιατρικό κέντρο "Cedars-Sinai" με καρκίνο, ο Μπας δεν άντεξε και απεβίωσε τη Δευτέρα, με την αιτία θανάτου να αναφέρει νεφρική ανεπάρκεια.
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε ο ιδιοκτήτης των Λος Αντζελες Λέικερς, Τζέρι Μπας. Παρά τα ευοίωνα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του από συγγενικά πρόσωπα, όταν και νοσηλεύτηκε στο ιατρικό κέντρο “Cedars-Sinai” με καρκίνο, ο Μπας δεν άντεξε και απεβίωσε τη Δευτέρα, με την αιτία θανάτου να αναφέρει νεφρική ανεπάρκεια.
Ο πρώην αεροναυπηγός και κτηματομεσίτης, Τζέρι Μπας, είναι τεράστιο όνομα στον Αμερικανικό αθλητισμό από τότε που αγόρασε τους Λέικερς, τους Λος Άντζελες Κινγκς (χόκεϊ) και το «Φόρουμ» από τον Τζακ Κεντ Κουκ το 1979.
Ο Μπας αμέσως μεταμόρφωσε τους Λέικερς, με τους «λιμνανθρώπους» να κατακτούν δέκα τίτλους επί θητείας του. Οι Λέικερς πήραν πέντε τίτλους σε εννέα χρόνια τη δεκαετία του ΄80, χάρη στο θρυλικό “showtime” των Μάτζικ Tζόνσον και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.
Στη συνέχεια πήραν τρεις συνεχόμενους τίτλους την περίοδο 2000-02 με τους Κόμπι Μπράιαντ και Σακίλ Ο’Νιλ, ενώ πήρε και άλλους δύο τίτλους το 2009 και 2010 με τους Κόμπι Μπράιαντ και Πάου Γκασόλ και ηγούνται της ομάδας.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.