Σε προφορική συμφωνία για συνεργασία έξι μηνών έφτασαν Κέρκυρα και Γιάννης Παπακώστας και απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ώστε να αναλάβει επισήμως ο Έλληνας τεχνικός τα ηνία της ομάδας των «Φαιάκων».
Σε προφορική συμφωνία για συνεργασία έξι μηνών έφτασαν Κέρκυρα και Γιάννης Παπακώστας και απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ώστε να αναλάβει επισήμως ο Έλληνας τεχνικός τα ηνία της ομάδας των «Φαιάκων».
Στο μεταξύ, αισιόδοξος ότι ο ΑΟ Κέρκυρα μπορεί να καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της εμφανίστηκε στη σημερινή Media Day της ΠΑΕ, ο Λεωνίδας Κυβελίδης:
«Βλέπω ότι η ομάδα έχει πολλά νέα παιδιά, αλλά παιδιά με ποιότητα. Έχω ζήσει και σε άλλες ομάδες, έχω δει και τις υπόλοιπες και πιστεύω πραγματικά ότι η Κέρκυρα δεν είναι τόσο κακή, όσο μαρτυρά η βαθμολογική της θέση. Έπαιξαν ρόλο άλλα πράγματα, κάποιες ατυχίες, η απειρία ορισμένων ποδοσφαιριστών. Από εκεί και πέρα, όμως, πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας, βάση της ομάδας, που έχουμε και του ρόστερ των άλλων ομάδων, να σωθούμε. Με την προϋπόθεση, όμως, να κερδίσουμε οπωσδήποτε τα δύο επόμενα παιχνίδια (σ.σ.: με ΑΕΚ και Πανιώνιο,).
« Απ’ τη στιγμή που δε νικήσαμε τον Άρη και δεν πήραμε κάτι με τον ΟΦΗ, απέναντι σε ΑΕΚ και Πανιώνιο, πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς. Για να είμαστε ειλικρινείς, αν δεν τα καταφέρουμε, μετά θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα».
Για τον απερχόμενο προπονητή της ομάδας, Άκη Μάντζιο είπε:
«Ο καθένας έχει το μερίδιό του, σε μια ομάδα φταίνε όλοι. Όπως συμβαίνει, όμως, στην Ελλάδα, αυτός που την ‘πληρώνει’ είναι ο προπονητής. Κάτι περισσότερο δεν μπορώ να πω, γιατί είμαι καινούργιος στην ομάδα».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Μάντσεστερ Σίτι θριάμβευσε με 3-0 στο Λονδίνο επί της Τσέλσι, μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ έχοντας παιχνίδι λιγότερο και στις 19/4 υποδέχεται την Άρσεναλ σε «τελικό»
Τέσσερις δανεικοί και ένας παίκτης με οψιόν για να μείνει στο Κορωπί: Ρενάτο, Λαφόν, Τσάβες, Ερνάντεθ και Σισοκό απασχολούν τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.
Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Conference League, η Ράγιο Βαγιεκάνο γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Μαγιόρκα για την La Liga.