Ελεύθερος ο Γ.Κιμούλης μετά τον διακανονισμό με την εφορία
Στη σύλληψη του Γιώργου Κιμούλη, λόγω οφειλών ύψους 200.000 ευρώ προς την εφορία, προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η αστυνομία, καθώς εκκρεμούσε ένταλμα εις βάρος του. Ο ηθοποιός συνελήφθη μετά το τέλος της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου παρέμεινε όλη τη νύχτα. Το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και, αφού κατέβαλε 4.418 ευρώ για να εξαγοράσει την ποινή φυλάκισης 15 μηνών, στη συνέχεια προέβη σε διακανονισμό των χρεών του για την υπόθεση ακάλυπτων επιταγών και αφέθηκε ελεύθερος.
Στη σύλληψη του Γιώργου Κιμούλη, λόγω οφειλών ύψους 200.000 ευρώ προς την εφορία, προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η αστυνομία, καθώς εκκρεμούσε ένταλμα εις βάρος του. Ο ηθοποιός συνελήφθη μετά το τέλος της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου παρέμεινε όλη τη νύχτα.
Το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και αφού κατέβαλε 4.418 ευρώ για να εξαγοράσει την ποινή φυλάκισης 15 μηνών στη συνέχεια προέβη σε διακανονισμό των χρεών του για την υπόθεση ακάλυπτων επιταγών και αφέθηκε ελεύθερος.
Την Τρίτη ο γνωστός ηθοποιός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κρύβεται προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.
Στην ανακοίνωσή του ο Γ.Κιμούλης κάνει λόγο για προσπάθεια «δημόσιου εξευτελισμού του και κατασκευασμένων θεαμάτων».
«Δεν ήμουν άφαντος, κρυμμένος, εξαφανισμένος ή χαμένος, όπως κάποια έντυπα ή blogs με παρουσίασαν. Όποιος ήθελε να μου μιλήσει ή να με δει, μπορούσε να με βρει ή στο σπίτι μου, σε μία καθόλου άγνωστη διεύθυνση για τις αρχές ή στο τηλέφωνό μου, πράγμα που ΚΑΝΕΝΑΣ απ’ όσους με ‘εμφάνιζαν’ ως εξαφανισμένο, δεν το έκανε» αναφέρει.
Καταγγέλλει, επίσης, ότι «η προβοκάτσια έχει και τα όρια της» και χαρακτηρίζει «άγριο βιασμό» το να αναγκάζεσαι «να γνωστοποιήσεις τα εν οίκω εν δήμω».
Σημειώνει, δε, ότι προβλήθηκε «μονταρισμένη αλήθεια» για την υπόθεσή του.
Όπως τονίζει, «είχα κάνει διακανονισμό, όπως εκατομμύρια έλληνες, δεν μπόρεσα να τον ακολουθήσω και πριν από ένα μήνα περίπου, επισκέφτηκα προσωπικά την εφορία μου για να κάνω έναν καινούργιο διακανονισμό. Συμφώνησα πως μέσα σ’ ένα δεκαπενθήμερο θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω το ποσόν της πρώτης δόσης του νέου διακανονισμού. Δεν πέρασε όμως ούτε μία βδομάδα και το μεσημέρι της Παρασκευής έμαθα από την τηλεόραση, πως με κυνηγάει η αστυνομία και ο οικονομικός εισαγγελέας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μην το κουράζεις: Σταμάτα να το υπεραναλύεις τόσο – γιορτές έχουμε
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Συνταγή: Ψητό χοιρινό στο φούρνο με μέλι και πατάτες
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν μόνοι, λέει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;
- Καιρός: Καταιγίδες την Τρίτη και «βουτιά» του υδράργυρου από Τετάρτη – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442