Ο «Μπουμ» έμεινε εκτός αποστολής, ο Λέτο… μένει ως το καλοκαίρι
Μπορεί ο Ρότσα να έκανε δοκιμές με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Βέροια, ωστόσο άφησε τον Γάλλο εκτός αποστολής. Ο έμπειρος αμυντικός συμμετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής με την ομάδα των βασικών στο διπλό του «τριφυλλιού», αλλά αποφασίστηκε να μείνει στην Αθήνα και να μην ταξιδέψει στη Βέροια για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής απέναντι στην τοπική ομάδα. Κοσεντίνο: «Ο Λέτο μένει ως το καλοκαίρι».
Μπορεί ο Ρότσα να έκανε δοκιμές με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Βέροια, ωστόσο άφησε τον Γάλλο εκτός αποστολής. Ο έμπειρος αμυντικός συμμετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής με την ομάδα των βασικών στο διπλό του «τριφυλλιού», αλλά αποφασίστηκε να μείνει στην Αθήνα και να μην ταξιδέψει στη Βέροια για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής απέναντι στην τοπική ομάδα.
Εκτός αποστολής έμειναν και ο Κουίνσι που προπονήθηκε και πάλι κανονικά αλλά κρίθηκε ανέτοιμος, καθώς και ο Σεϊταρίδης, που απουσίαζε από την προπόνηση λόγω ίωσης. Ο Αργεντινός τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν πήρε επίσης μαζί του τους Πίντο, Ταμπάκη, Φουρλάνο, Κουσίδη, Δώνη και Μαρινάκη. Κοσεντίνο: «Ο Λέτο μένει ως το καλοκαίρι»
Στο μεταξύ, ο Φερνάντο Κοσεντίνο, δηλώνει ότι ο Λέτο θα παραμείνει έως το ερχόμενο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τις δηλώσεις του μάνατζερ του Αργεντίνου άσου. Ο μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού θέλει να βάλει τέλος στις φήμες, που θέλουν τον Λέτο να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πράσινη», χαρακτήρισε φήμες τα όσα λέγονται για τον Λέτο, ενώ τόνισε ότι θα μιλήσει με τον Ρότσα για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού.
Αρχικά, δήλωσε: «Βρίσκομαι στην Ουρουγουάη. Τελευταία φορά που επικοινώνησα με τον Παναθηναϊκό ήταν το καλοκαίρι. Είναι φήμες όσα λέγονται για τον Λέτο. Πώς να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο; Πώς να διαπραγματευτώ για τη μεταγραφή του Λέτο, αν ο παίκτης δεν ολοκληρώσει πρώτα την αποθεραπεία του; Πρέπει να περιμένουμε κάποιους μήνες. Να γίνει πρώτα καλά και στη συνέχεια να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Δεν έχω προγραμματίσει ταξίδι στην Αθήνα. Θα περάσω τα Χριστούγεννα εδώ».
Στην συνέχεια, δήλωσε για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα: «Γνωρίζω για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Ο Ρότσα είναι φίλος μου. Θα επικοινωνήσω μαζί του τον Ιανουάριο και θα τον ενημερώσω για περιπτώσεις παικτών που ενδεχομένως να τον ενδιαφέρουν».