Το στάδιο «Λουζνίκι» της Μόσχας έλαβε την έγκριση της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA και θα φιλοξενήσει το εναρκτήριο παιχνίδι, καθώς και τον τελικό του Μουντιάλ 2018. Η επιτροπή της FIFA που συνεδρίασε στο Τόκιο, αποφάσισε ότι το «Λουζνίκι» θα φιλοξενήσει και τον έναν από τους δύο ημιτελικούς της διοργάνωσης, ενώ ο άλλος θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη. Η FIFA ενέκρινε επίσης τη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη, το Καζάν και το Σότσι ώς έδρες για τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών του 2017, το οποίο επίσης θα διοργανώσει η Ρωσία. Σε άλλη απόφασή της, η FIFA έκανε εν μέρει δεκτό το αίτημα του Κοσόβου να δίνει ελεύθερα φιλικούς αγώνες σε διεθνές επίπεδο.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο αθλητής του Ολυμπιακού Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν με 6,05μ. Πρώτος ο Ντουπλάντις με 6.25μ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του επί κοντω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας με τον Εμμανουήλ Καραλή να έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον το αργυρό μετάλλιο.
Νίκη διπλής σημασίας πέτυχε η Μύκονος Betsson μέσα στο Μαρούσι με 103-94, κάνοντας σπουδαίο βήμα για την παραμονή της. Σε δύσκολη θέση πλέον οι Αμαρουσιώτες.