Θύμα τεράστιας έκπληξης έπεσε το Καμερούν, καθώς το 2-1 με το οποίο επιβλήθηκε του Πράσινου Ακρωτηρίου δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει τον αποκλεισμό του από τα τελικά του Κόπα Άφρικα, για 2η σερί φορά! Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Σαμουέλ Ετό στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά από έναν περίπου χρόνο βοήθησε το Καμερούν να πάρει τη νίκη με 2-1 στον αγώνα-ρεβάνς με το Πράσινο Ακρωτήριο για μία θέση στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα, όμως η ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς καταδίκασε τα “αδάμαστα λιοντάρια” σε δεύτερο συνεχόμενο αποκλεισμό.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.