Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» για τους τραυματισμούς Χριστουδουλόπουλου, Βύντρα

Ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» για τους τραυματισμούς Χριστουδουλόπουλου, Βύντρα

Για «ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα εκγύμνασης των διεθνών ποδοσφαιριστών» κάνει λόγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε επιστολή που απέστειλε σήμερα στην ΕΠΟ, και στην οποία εκφράζει τη δυσφορία της με αφορμή τον τραυματισμό των Λουκά Βύντρα και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που έγινε την Τετάρτη. Άδεια μιας εβδομάδας πήρε ο Σο.

Για «ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα εκγύμνασης των διεθνών ποδοσφαιριστών» κάνει λόγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε επιστολή που απέστειλε σήμερα στην ΕΠΟ, και στην οποία εκφράζει τη δυσφορία της με αφορμή τον τραυματισμό των Λουκά Βύντρα και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που έγινε την Τετάρτη.

Οι «πράσινοι» βάλλουν κατά του τεχνικού και του ιατρικού επιτελείου της εθνικής ομάδας, με την κατηγορία ότι δεν λαμβάνουν υπόψη την καταπόνηση των ποδοσφαιριστών από τις υποχρεώσεις τους σε συλλογικό επίπεδο και τους υποχρεώνουν όλους να ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα εκγύμνασης, ανάλογα με τον αριθμό αγώνων που έχουν δώσει.

«Αυτό είναι λάθος και αποτελεί αμέλεια, της οποίας το κόστος ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει και αυτό επιθυμούμε να το καταστήσουμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση» καταλήγει η επιστολή.

Εν τω μεταξύ, η Πράσινη ΠΑΕ ενημέρωσε για τις εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι δύο παίκτες:

Για τον Βύντρα: «Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Λουκάς Βύντρα διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση μεταξύ πρώτου και δεύτερου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο μυ. Θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία και αναμένεται να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε 15 – 20 ημέρες».

Για τον Χριστοδουλόπουλο: «Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μυϊκή κάκωση πρώτου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο. Θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία και θα μείνει εκτός πλήρους ρυθμού προπονήσεων για περίπου μία εβδομάδα».

Οι δυο τους ξεκίνησαν ήδη αποθεραπεία ενώ οι Πίντο, Μουμσόνγκ, Κουίνσι και Βιτόλο γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας σε μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Άδεια μιας εβδομάδας στον Σο

Εν τω μεταξύ, άδεια ζήτησε και πήρε ο Χαμπίμπ Σο. Ο Σενεγαλέζος μέσος μετέβη στη Γαλλία για οικογενειακό λόγο και θα απουσιάζει από την Παιανία μέχρι την επόμενη Πέμπτη.

Από τον Παναθηναϊκό του χορηγήθηκε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για το διάστημα που θα βρίσκεται στη Γαλλία προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο