Ούτε ο Σισέ κατάφερε να τη γλιτώσει από το… σφυροκόπημα
Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η Γουέστ Χαμ, καθώς επικράτησε με 2-1 της ΚΠΡ μέσα στο «Λόφτους Ρόουντ» στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Premier League. Μόλις στο 3ο λεπτό της συνάντησης ο Τζάρβις άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και στο 35ο ο Ρικάρντο Βαζ έκανε το 0-2, ενώ οι γηπεδούχοι που είχαν τον Τζιμπρίλ Σισέ βασικό και στα 90 λεπτά, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 57' με τον Τααράμπτ.
Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η Γουέστ Χαμ, καθώς επικράτησε με 2-1 της ΚΠΡ μέσα στο «Λόφτους Ρόουντ» στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Premier League. Μόλις στο 3ο λεπτό της συνάντησης ο Τζάρβις άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και στο 35ο ο Ρικάρντο Βαζ έκανε το 0-2, ενώ οι γηπεδούχοι που είχαν τον Τζιμπρίλ Σισέ βασικό και στα 90 λεπτά, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 57′ με τον Τααράμπτ.
Έτσι, μετά από δύο σερί ισοπαλίες η Γουέστ Χαμ, έφυγε με το «διπλό» εκμεταλλευόμενη κυρίως τα πολλά λάθη της ΚΠΡ, η οποία έπαιζε με δέκα παίκτες από το 75’ λόγω της αποβολής του Ντιακιτέ. Έπειτα και από αυτό το αποτέλεσμα, η Γουέστ Χαμ ανέβηκε στην 5η θέση σε ισοβαθμία με τις Τότεναμ και Γουέστ Μπρομ, ενώ οι ηττημένοι παρέμειναν τελευταίοι χωρίς νίκη.
Η ΚΠΡ έμεινε με 10 παίκτες στο 75′ λόγω αποβολής του Σαμπά Ντιακιτέ και δεν μπόρεσε να αποφύγει την 4η ήττα της, έτσι με 2 βαθμούς παραμένει τελευταία.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.