O «Μεγάλος» ηθοποιός Michael Clarke Duncan (Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν), που έπαιξε σε δεκάδες δημοφιλής ταινίες όπως «Το Πράσινο Μίλι» για την οποία προτάθηκε με Όσκαρ για την ερμηνεία του, «Αρμαγγεδών», «Ο Πλανήτης των Πιθήκων» και «Kung Fu Panda» «πέρασε το Πράσινο Μίλι» σε ηλικία 54 χρονών. O «Μεγάλος» ηθοποιός Michael Clarke Duncan ( Μάικλ Κλαρκ […]
O «Μεγάλος» ηθοποιός Michael Clarke Duncan (Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν), που έπαιξε σε δεκάδες δημοφιλής ταινίες όπως «Το Πράσινο Μίλι» για την οποία προτάθηκε με Όσκαρ για την ερμηνεία του, «Αρμαγγεδών», «Ο Πλανήτης των Πιθήκων» και «Kung Fu Panda» «πέρασε το Πράσινο Μίλι» σε ηλικία 54 χρονών.
O «Μεγάλος» ηθοποιός Michael Clarke Duncan ( Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν) που έπαιξε σε δεκάδες δημοφιλής ταινίες όπως «Το Πράσινο Μίλι» για την οποία προτάθηκε με Όσκαρ για την ερμηνεία του, «Αρμαγγεδών», «Πλανήτης των Πιθήκων» και «Kung Fu Panda» «πέρασε το Πράσινο Μίλι» σε ηλικία 54 χρονών.
«Έφυγε» το πρωί της Δευτέρας από το νοσοκομείο Cedars-Sinai Medical Center στο Λος Άντζελες όπου νοσηλευόταν μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στις 13 Ιουλίου από το οποίο, τελικά, δεν συνήρθε ποτέ.
Ο μυώδες και σχεδόν δύο μέτρα (1.96 μ.) Ντάνκαν ήταν σωματοφύλακας όταν ξεκίνησε σε ηλικία 30 χρονών να παίζει σε ταινίες.
Πριν παίξει ως John Coffey στο «Πράσινο Μίλι», όπου υποδυόταν έναν καταδικασμένο με μια εκπληκτικά ήπια συμπεριφορά και προικισμένο με «επουλωτικές δυνάμεις», είχε παίξει σε ελάχιστες ταινίες και πάντα σε δευτερεύοντες ρόλους. Η αναγνώριση του ήρθε με την υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού (Πράσινο Μίλι) και με τις καλές κριτικές που έλαβε και τον κατέστησαν ως ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Χόλιγουντ.
Χρωστάει λίγη από την καλή του τύχη στον Μπρους Γουίλις, που τον συνέστησε για το ρόλο του John Coffey στο «Πράσινο Μίλι», ενώ παρέα έπαιξαν στην ταινία «Αμαρτωλή Πόλη» (Sin City).
Ο Michael Clarke Duncan και η Omarosa Manigault-Stallworth στην Πρεμιέρα τηςταινίας «Act of Valor» το Φεβρουάριο του 2013.
Ο ηθοποιός Michael Clarke Duncan παραλαμβάνει δύο βραβεία για την ταινία «Το Πράσινο Μίλι» στο “27 th Annual People’s Choice Awards” στην Καλιφόρνια.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας