Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Βλάντο Γιάνκοβιτς σύμφωνα με δημοσίευμα. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και το μόνο που απομένει είναι η συγκατάθεση του νέου προπονητή της ομάδας του Πειραιά που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας που είχε συνεργαστεί με τον παίκτη τα τελευταία χρόνια στον Πανιώνιο.
Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Βλάντο Γιάνκοβιτς σύμφωνα με δημοσίευμα.
Όπως υποστηρίζει το «Goal», οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και το μόνο που απομένει είναι η συγκατάθεση του νέου προπονητή της ομάδας του Πειραιά που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας που είχε συνεργαστεί με τον παίκτη τα τελευταία χρόνια στον Πανιώνιο.
Παράλληλα, η ενδεχόμενη άφιξη του 22χρονου φόργουορντ ίσως σημάνει την αποχώρηση του Μάρκο Κέσελ, ο οποίος αμείβεται με πολλά περισσότερα χρήματα (500.000 ευρώ).
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.