Στο νοσοκομείο Υγεία μεταφέρθηκε την Παρασκευή ο προοριζόμενος για τη θέση του υπουργού Οικονομικών Βασίλης Ράπανος με έντονους κοιλιακούς πόνους, ιλίγγους, ναυτία, εφίδρωση και καταβολή. Η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Αναβλήθηκε η ορκωμοσία του.
Στο νοσοκομείο Υγεία μεταφέρθηκε την Παρασκευή ο προοριζόμενος για τη θέση του υπουργού Οικονομικών Βασίλης Ράπανος με έντονους κοιλιακούς πόνους, ιλίγγους, ναυτία, εφίδρωση και καταβολή.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για τη διακρίβωση των αιτίων της κατάστασής του.
Ήδη η Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι η προγραμματισμένη για το απόγευμα ορκωμοσία του αναβάλλεται.
Τον κ. Ράπανο επισκέφθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Απόστολος Ταμβακάκης.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.