Εμμένει στην προσφυγή κατά του Άρη ο Φατί
Ο Ρικάρντο Φατί αρνείται να αποσύρει την προσφυγή του κατά της ΠΑΕ Αρης, αφού για να συμβεί αυτό που του ζητήθηκε, ζητά από τους «κίτρινους» να του καταβάλουν το 40% των οφειλών τους.
Ο Ρικάρντο Φατί αρνείται να αποσύρει την προσφυγή του κατά της ΠΑΕ Αρης, αφού για να συμβεί αυτό που του ζητήθηκε, ζητά από τους «κίτρινους» να του καταβάλουν το 40% των οφειλών τους.
Ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη, παρουσία και του δικηγόρου του. Η προσφυγή του ποδοσφαιριστή θα εκδικαστεί στις 21 Μαϊου και ως τότε η ΠΑΕ Αρης θα πρέπει να τον εξοφλήσει, κάτι που φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο δεδομένων και των διοικητικών εκκρεμοτήτων που υφίστανται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο Φατί υπογράμμισε ότι από τη στιγμή που δεν τηρήθηκε η προηγούμενη συμφωνία, μόνο εφόσον πάρει τα συμφωνηθέντα χρήματα στο χέρι θα συμφωνήσει για να αποσύρει την προσφυγή. Πάντως, έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση του δικηγόρου του Φατί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ την Τετάρτη ή την Πέμπτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δύο συμφωνίες και ένα ραντεβού ξεκλειδώνουν τον ενεργειακό κόμβο στην Ελλάδα
- ΗΠΑ: Μνήμες Μεγάλης Ύφεσης στην αγορά εργασίας – Ρεκόρ απολύσεων τον Γενάρη
- Χαμένη Άνοιξη: Η ισορροπία ανάμεσα στη συλλογική μνήμη και το προσωπικό τραύμα
- Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ από σήμερα έως τις 13 Φεβρουαρίου
- Ισπανία: Νέα πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές του Σάντσεθ σε τοπικές εκλογές – Μεγάλη αύξηση για την Ακροδεξιά
- Σχέση: Τι κάνεις όταν «χάνεσαι» στη μετάφραση;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Φεβρουαρίου
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442