Στις 22 Μαΐου οι αποφάσεις της Αlpha για την παύση της διαδικασίας συγχώνευσης με την Eurobank
Στις 22 Μαΐου θα συγκληθεί η επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Alpha Bank για την παύση των εργασιών και της διαδικασίας συγχώνευσης με την Eurobank. Σύμφωνα με ανακοίνωση, η πρώτη επαναληπτική συνέλευση συνεδρίασε, αλλά δεν συζήτησε ούτε έλαβε αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης λόγω έλλειψης απαρτίας.
Στις 22 Μαΐου θα συγκληθεί η επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Alpha Bank για την παύση των εργασιών και της διαδικασίας συγχώνευσης με την Eurobank.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, η πρώτη επαναληπτική συνέλευση συνεδρίασε, αλλά δεν συζήτησε ούτε έλαβε αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης λόγω έλλειψης απαρτίας.
Κατόπιν τούτου, συγκαλείται με αυτά τα θέματα ημερήσιας διάταξης, δεύτερη επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, την Τρίτη 22 Μαΐου.
Σύμφωνα με την πρόσκληση της έκτακτης γενικής συνέλευσης, μόνο από το PSI το ενιαίο σχήμα θα υφίστατο επιπρόσθετες ζημιές άνω των 9 δισ. ευρώ (προ φόρων) σε σχέση με τους αρχικούς υπολογισμούς βάσει των οποίων το πλαίσιο συμφωνίας είχε διαμορφωθεί.