Κρατούμενοι στο Ιράκ δραπέτευσαν, κοιμίζοντας τους δεσμοφύλακες με χουρμάδες
Στον... ύπνο έπιασαν τους φρουρούς φυλακής στο Κιρκούκ του Ιράκ, 19 κρατούμενοι, φερόμενοι ως μέλη της Αλ Κάιντα, οι οποίοι κατάφεραν να αποδράσουν, ταΐζοντας τους δεσμοφύλακες με χουρμάδες γεμισμένους με υπνωτικό.
Στον… ύπνο έπιασαν τους φρουρούς φυλακής στο Κιρκούκ του Ιράκ, 19 κρατούμενοι, φερόμενοι ως μέλη της Αλ Κάιντα, οι οποίοι κατάφεραν να αποδράσουν, ταΐζοντας τους δεσμοφύλακες με χουρμάδες γεμισμένους με υπνωτικό.
Οι κρατούμενοι κέρασαν τους δεσμοφύλακες με τους χουρμάδες και όταν εκείνοι αποκοιμήθηκαν, δραπέτευσαν ομαδικά.
«Δεκαεννέα άτομα που ανήκουν στην Αλ Κάιντα και την Ανσάρ αλ-Σούνα κατάφεραν να αποδράσουν στις 03:30 τα ξημερώματα από τη φυλακή του Τασφιράτ, μέσω των αεραγωγών, αφού πρώτα κοίμισαν τους φρουρούς και τους άλλους κρατουμένους με χουρμάδες γεμισμένους με υπνωτικό» ανέφερε εκπρόσωπος των υπηρεσιών ασφαλείας της πόλης.
Ανάμεσα στους δραπέτες είναι δύο θανατοποινίτες, καθώς και άλλοι που διώκονται για δολοφονίες και απαγωγές.
Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και έχουν αποκλείσει την πόλη, προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν ξανά τους κρατούμενους.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας