Στο κινηματοθέατρο Τριανόν παρουσιάζεται ο θεατρικός μονόλογος του Θεόδωρου Γρηγοριάδη «Το Παρτάλι», σε σκηνοθεσία Στέλιου Κρασανάκη με τον Χρήστο Στέργιογλου στον ομώνυμο ρόλο. Στο κινηματοθέατρο Τριανόν παρουσιάζεται για 10 μόνο παραστάσεις ο θεατρικός μονόλογος του Θεόδωρου Γρηγοριάδη «Το Παρτάλι», σε σκηνοθεσία Στέλιου Κρασανάκη με τον Χρήστο Στέργιογλου στον ομώνυμο ρόλο. Παρτάλι σημαίνει το παλιό ρούχο, […]
Στο κινηματοθέατρο Τριανόν παρουσιάζεται ο θεατρικός μονόλογος του Θεόδωρου Γρηγοριάδη «Το Παρτάλι», σε σκηνοθεσία Στέλιου Κρασανάκη με τον Χρήστο Στέργιογλου στον ομώνυμο ρόλο.
Στο κινηματοθέατρο Τριανόν παρουσιάζεται για 10 μόνο παραστάσεις ο θεατρικός μονόλογος του Θεόδωρου Γρηγοριάδη «Το Παρτάλι», σε σκηνοθεσία Στέλιου Κρασανάκη με τον Χρήστο Στέργιογλου στον ομώνυμο ρόλο.
Παρτάλι σημαίνει το παλιό ρούχο, όπως η ζωή του ήρωα που έλκει τα τραύματα του από την εποχή της κατοχής της Βορείου Ελλάδας από τους Βούλγαρους. Ο μονόλογος βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο, όπου τίθενται τα ζητήματα της έμφυλης ταυτότητας και της παρενδυσίας για τα οποία η παράσταση αναζητά νέους κώδικες σκηνικής αναπαράστασης. Στο Παρτάλι, μεταμφίεση, παρενδυσία και κοινωνικό περιβάλλον συνθέτουν ένα σχόλιο για τη διαμόρφωση της σεξουαλικής ταυτότητας και παράλληλα για την υβριδοποίηση της ταυτότητας του Νεοέλληνα, σε μια παράσταση όπου η προσωπική ιστορία συμπλέκεται με την εθνική ιστορία.
Ο Στέλιος Κρασανάκης με τη διπλή ιδιότητά του, Σκηνοθέτης – Ψυχίατρος, έχει και στο παρελθόν συναντηθεί με πρόσωπα αποκλίνοντα, που ανοίγουν ένα παράθυρο στον ατομικό και στο συλλογικό ψυχισμό. Στο ρόλο-πρόκληση ο Χρήστος Στέργιογλου, ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του. Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία, στο Φεστιβάλ Αθηνών τον Ιούλιο του 2011.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας