Συλλαλητήριο νοσοκομειακών γιατρών στο υπουργείο Υγείας
Να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που οργανώνουν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στις 13:00 μ.μ., στο υπουργείο Υγείας οι νοσοκομειακοί γιατροί και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, ζητά από τς ομοσπονδίες που είναι μέλη της και τα πρωτοβάθμια σωματεία, η ΑΔΕΔΥ.
Σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ, επισημαίνει την ανάγκη για την προάσπιση της δημόσιας και δωρεάν υγείας, και αναφέρει ότι «τα προβλήματα της υγειονομικής περίθαλψης για τους ασφαλισμένους στο Δημόσιο έχουν πάρει εκρηκτικές διαστάσεις».
Υποστηρίζει επίσης, ότι «οι νέες περικοπές φαρμάκων, πόρων και μισθών του ιατρικού προσωπικού που προβλέπονται στο νέο μνημόνιο, θα οδηγήσουν τη δημόσια υγεία σε διάλυση».
ΑΠΕ,health.in.gr
- «Ακαδημαϊκές Ομιλίες» – Νέο βιβλίο του Προκόπη Παυλόπουλου για Κράτος Δικαίου και λειτουργία της Δημοκρατίας
- Ευρωπαϊκή ακροδεξιά Vs Maga: Ο Τραμπ κατάφερε να εξοργίσει ακόμα και τους Ευρωπαίους θαυμαστές του
- Τα δύο αδεσποτάκια, ο Πάρης και ο Στέφος ανυπομονούν να βρουν μια ζεστή, παντοτινή αγκαλιά
- Greece Confirms No Approved Vaccine for Goat and Sheep Pox
- Κέιτ Χάντσον: Η αντίδραση της όταν μαθαίνει την υποψηφιότητα της στα Όσκαρ μαζί με τη μητέρα της Γκόλντι Χον
- NBA: Ασταμάτητοι οι Σπερς, με νίκες συνέχισαν Κλιπέρς και Μπουλς (vids)
- Σαλβαντόρ Νταλί: Το απεγνωσμένο άλμα προς το μεγαλείο
- ΗΠΑ: Ζητούν εν λευκώ άδεια για στρατιωτική παρουσία στη Γροιλανδία – Η συμφωνία του 1951 που «πατάει» ο Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442