Τρεις αγωνιστικές στον Σισέ για τη… λαβή στον Τόμπσον
Ακριβά πλήρωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ τη λαβή που έκανε στον Τζόνσον κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ΚΠΡ με τη Γουλβς. Ο Γάλλος άσος αποβλήθηκε γιατί έπιασε τον αντίπαλό του από τον λαιμό μετά από σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε με αποτέλεσμα την αποβολή του στο 34'. Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να τον τιμωρήσει με τρεις αγωνιστικές.
Ακριβά πλήρωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ τη λαβή που έκανε στον Τζόνσον κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ΚΠΡ με τη Γουλβς. Ο Γάλλος άσος αποβλήθηκε γιατί έπιασε τον αντίπαλό του από τον λαιμό μετά από σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε με αποτέλεσμα την αποβολή του στο 34′. Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να τον τιμωρήσει με τρεις αγωνιστικές.
Από τη μεριά του, ο Σισέ έγραψε στο Twitter ότι αισθάνθηκε φόβο από το μαρκάρισμα για ενδεχόμενο νέο σοβαρό τραυματισμό.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας