Εξώδικο ΠΑΟ στον Νίνη! Δεν αντιδρά ο παίκτης, εμμένει η ΠΑΕ…
Εξοργισμένοι είναι στον Παναθηναϊκό με τη συμπεριφορά του Σωτήρη Νίνη, αφού ο νεαρός άσος φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλες ομάδας παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, όπως ορίζουν οι κανονισμοί. Έτσι, οι Πράσινοι έστειλαν εξώδικη διαμαρτυρία στον παίκτη (και στην Πάρμα), γεγονός που δείχνει ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι και οι καλύτερες. Δεν θα υπάρξει αντίδραση του παίκτη. Δεν αλλάζει στάση η ΠΑΕ.
Εξοργισμένοι είναι στον Παναθηναϊκό με τη συμπεριφορά του Σωτήρη Νίνη, αφού ο νεαρός άσος φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλες ομάδας παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, όπως ορίζουν οι κανονισμοί. Έτσι, οι Πράσινοι έστειλαν εξώδικη διαμαρτυρία στον παίκτη, γεγονός που δείχνει ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι και οι καλύτερες. Εξώδικη διαμαρτυρία έστειλαν οι Πράσινοι και στην Πάρμα, η οποία φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον παίκτη.
Δεν αντιδρά ο παίκτης…
Ο διεθνής μέσος παρά την αρχική του έκπληξη μετά την παραλαβή της εξώδικης διαμαρτυρίας από τον Παναθηναϊκό δεν δείχνει διάθεση να οξύνει το κλίμα. Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για τους «πράσινους» παρότι ο 22χρονος μέσος εμφανίζεται πικραμένος από αυτή την κίνηση. Ο Νίνης δεν προτίθεται να προβεί σε δηλώσεις εναντίον παραγόντων του «τριφυλλιού». Άλλωστε, αναγνωρίζει πως στον Παναθηναϊκό του δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, ενώ την ίδια στιγμή και ο ίδιος έχει προσφέρει στον σύλλογο/ Πρωταρχικό του μέλημα είναι να αποθεραπευτεί πλήρως, ώστε να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Νίνης επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια που κάνει για νταμπλ αλλά και να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα στο Euro 2012. Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιό του, θα ασχοληθεί όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Δεν αλλάζει στάση η ΠΑΕ
Στον αντίποδα, στον Παναθηναϊκό, φέρονται ενοχλημένοι από το γεγονός πως ο νεαρός άσος διαπραγματεύεται το μέλλον του, με άλλες ομάδες πριν αποκτήσει το δικαίωμα από τους κανονισμούς. Οι «πράσινοι» δείχνουν διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα προκειμένου να προασπίσουν τα συμφέροντά τους. Σε ό,τι αφορά την παρουσία του Νίνη στο «τριφύλλι» τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα, αφού προηγουμένως ζητηθεί η γνώμη του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Παράλληλα, θα αναλυθούν όλες οι πτυχές του ζητήματος και σε συνεννόηση με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του, θα ληφθεί η σχετική απόφαση.