Σε Πυλαία και Δράμα δοκιμάζονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός
Ο Παναθηναϊκός αναζητά συνέχεια στην αποδοσή του και μετά την επιβλητική νίκη επί της Ζαλγκίρις αντιμετωπίζει για την 8η αγωνιστική της Α1 τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Εκτός έδρας αναμέτρηση και για τον Ολυμπιακό που παίζει την Κυριακή όμως στη Δράμα.
Τον ΚΑΟ Δράμας υποδέχεται την Κυριακή το μεσημέρι (12:30) ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Μετά τη σημαντική νίκη επί της Κάχα Λαμποράλ για την Ευρωλίγκα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανεβασμένη ψυχολογία ενόψει ενός αγώνα με υποδεέστερο μεν, επικίνδυνο όμως αντίπαλο, αν αναλογιστεί κανείς πως ο ΚΑΟΔ επικράτησε του Άρη στη Δράμα.
Αύριο, Σάββατο, στις 20:30 ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει έναν αγώνα λιγότερο από τον πρωταθλητή Ελλάδας και έναν βαθμό λιγότερο. Μετά την επιβλητική νίκη επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς κρατά χαμηλούς τους τόνους στην ομάδα, για να μην υποτιμήσουν οι παίκτες του τον αντίπαλο, όπως συνέβη με την Καβάλα.
Ισόβαθμος στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό, ο Πανιώνιος αγωνίζεται στο Ρέθυμνο αύριο (16:30). Αισιοδοξία για νικηφόρο πέρασμα από το Μαρούσι έχουν στο Περιστέρι, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έχουν… σπάσει το ρόδι σε έξι αγώνες τους μέχρι σήμερα.
Από φαβορί… σε αουτσάιντερ ο Άρης φέτος στην Καβάλα, για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα. Οι Θεσσαλονικείς μετρούν μόνο μία νίκη σε 6 αγώνες, ενώ η Καβάλα έχει αποσπάσει τέσσερα ροζ φύλλα αγώνα σε 7 παιχνίδια, εκ των οποίων το ένα απέναντι στον ισχυρό Παναθηναϊκό.
Τέλος, στα Ιλίσια ο Ηλυσιακός βλέπει ως μοναδική ευκαιρία τον αγώνα με τον Κολοσσό για ν’ ανελιχθεί στο επίπεδο των μικρομεσαίων με μία νίκη επί του Κολοσσού.
Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών έχουν ως εξής:
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
«Ερυθρόλευκο» ρεσιτάλ από τις γυναίκες του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη, συνέτριψαν με 19-3 τη Ντουναουϊβάρος και ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στον Α΄ όμιλο του Champions League στην 1η θέση!
Στο 60' η Φούλαμ έμεινε πίσω στο σκορ απέναντι στη Μπέρνλι, όμως ανέτρεψε το ματς, επικράτησε 3-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ» και ανέβηκε στην 8η θέση και πλέον ελπίζχει βάσιμα για την έξοδό της στην Ευρώπη.
LIVE: Μίλαν – Τορίνο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μίλαν – Τορίνο για την 30η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας