Σκρουτζ (3ος Χρόνος)
Η Ocean Productions παρουσιάζει για τρίτη και συνεχή χρονιά στο Θέατρο Κολοσσαίο το έργο Σκρουτζ του Τσαρλς Ντίκενς από 2 Δεκεμβρίου ως 8 Ιανουαρίου 2012. Η Ocean Productions παρουσιάζει για τρίτη και συνεχή χρονιά στο Θέατρο Κολοσσαίο το έργο Σκρουτζ του Τσαρλς Ντίκενς από 2 Δεκεμβρίου ως 8 Ιανουαρίου 2012. Το κλασσικό μυθιστόρημα του Τσαρλς […]
Το κλασσικό μυθιστόρημα του Τσαρλς Ντίκενς για το πνεύμα των Χριστουγέννων που ακόμη δεν έχει χαθεί από τον πικραμένο κο Σκρουτζ – μετατρέπεται σε μιούζικαλ παρουσιάζοντας την επίσκεψη της νεραϊδας από το παρελθόν, του πνευματος από το παρόν και του φαντάσματος από το μέλλον που τον φέρνουν αντιμέτωπο με αλήθειες που διστάζει να παραδεχτεί. Ο σκληρόκαρδος Σκρουτζ πρέπει να ανοίξει όχι μόνο τα μάτια, αλλά και την καρδιά του … πριν είναι αργά.
Ένα έργο που μιλάει για το θαύμα της αγάπης των χριστουγέννων και όχι μόνο.
Μια καταπληκτική παράσταση δοσμένη σε μια καινούργια διασκευή με πολλά τραγούδια και χορό από 12 ηθοποιούς. Ο Σκρουτζ, ο Κράτσετ, ο Φρεντ, τα Φαντάσματα και όλοι οι άλλοι ήρωες της κλασσικής Χριστουγεννιάτικης ιστορίας, ζωντανεύουν σε μια θεατρική υπερπαραγωγή. Φέτος το ρόλο του Σκρουτζ ερμηνεύει ο γνωστός σε όλους από την ερμηνεία-φωνή του στις ταινίες της Disney Ζανό Ντάνιας, Αλαντίν (Τζίνι), ο βασιλιάς των λιονταριών (Τιμόν), Μικρή Γοργόνα (Γλάρος), όπως επίσης και από τις παλαιότερες εκπομπές της ΕΤ1 ο «Πατατούφ» και «το Καλάθι με τα λάθη», στο ρόλο της Ελίζας η γνωστή από την «Μαρία η Άσχημη» Φιλίτσα Καλογεράκου και στο ρόλο του ανηψιού του Σκρουτζ (Φρεντ) ο Τόμμυ Σκλάβος γνωστός από το «Θα βρεις το δάσκαλό σου» .
Μια τρυφερή, αγαπημένη, οικογενειακή, μοναδική ιστορία, που αναδεικνύει την δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης που είναι τόσο αναγκαία στις μέρες μας.
Μια παράσταση για κάθε ηλικία.
Διασκευή – Μουσική: Άγγελος Ανδρεόπουλος
Ενορχήστρωση : Χρήστος Γκουγκούμας
Χορογραφίες: Στάθης Παπουλίδης
Σκηνικά : Δανάη Πανά
Προσαρμογή Σκηνικών : Λία Τασούδη
Κοστούμια : Δανάη Πανά – Ιωάννα Χατζηκωνσταντέλη
Παραγωγή : Ocean Productions
Παίζουν : Ζανό Ντάνιας, Φιλίτσα Καλογεράκου, Τόμμυ Σκλάβος, Δάφνη Βλασακίδου, Στάθης Παπουλίδης, Δημήτρης Πρωτογεράκης, Γιάννης Παπαγεωργής, Βάλια Γκαγκάτση, Χριστιάννα Καμονάχου, Μπάμπης Μοδιώτης, Σταύρος Ζενελάκ.
Πρόγραμμα παραστάσεων: Από 2/12 εώς 8/1
Κάθε Παρασκευή στις 9:00 μ.μ.
Κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 8:00μ.μ.
Επιπλέον παραστάσεις
26/12 , 2/1 , 4/1 στις 8:00μ.μ.
Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία.
| Αλέξανδρος Λιακόπουλος | |
| Τσαρλς Ντίκενς |
- O Μέσι αποκάλυψε τι μετανιώνει από τη ζωή του (vid)
- Ακίνητα: Πού στρέφονται οι επενδυτές για αγορά εξοχικής κατοικίας (πίνακας)
- Ανοδικός ο πληθωρισμός στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη Eurostat – Στο 1,7% στην ευρωζώνη
- Πάτρα: Ξέφυγε τον κίνδυνο το 5 μηνών βρέφος με μηνιγγίτιδα – «Έχει κερδίσει την μάχη για την ζωή»
- Κατασκευάζεται υπόγειο πάρκινγκ στο Δήμο Νέας Ιωνίας
- Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον θρύλο Σωτήρη Γκαβέζο (pics)
- Μπραντ Πιτ: Τα γυρίσματα σε ιπτάμενο δελφίνι εποχής 80s στην Ύδρα
- Βουλή: Άρση ασυλίας Μαρκόπουλου και κόντρα με Κωνσταντοπούλου: «Είστε πολιτική χούλιγκαν, μπροστά σας ο Λεβέντης είναι statesman»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442