Η Βουλιαγμένη επικράτησε εκτός έδρας του Ρεθύμνου με 14-5 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών, με τον αγώνα να διεξάγεται στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου των Χανίων (μικρότερη σε διαστάσεις βάσει της προκήρυξης πρωταθλήματος) αφού οι πισίνες στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου δεν έχουν καν νερό! Στη Θεσσαλονίκη η ΝΕΠ πέτυχε μιας τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη, επί του Ηρακλή. Το συγκρότημα της Αχαΐας έφυγε με το διπλό, επικρατώντας με 10-6 του Γηραιού και εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στα πλέι οφ.
Η Βουλιαγμένη επικράτησε εκτός έδρας του Ρεθύμνου με 14-5 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών, με τον αγώνα να διεξάγεται στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου των Χανίων (μικρότερη σε διαστάσεις βάσει της προκήρυξης πρωταθλήματος) αφού οι πισίνες στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου δεν έχουν καν νερό!
Η Βουλιαγμένη πέτυχε την πέμπτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και βρέθηκε ξανά μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ το Ρέθυμνο παρέμεινε η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό.
Στη Θεσσαλονίκη η ΝΕΠ πέτυχε μιας τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη, επί του Ηρακλή. Το συγκρότημα της Αχαΐας έφυγε με το διπλό, επικρατώντας με 10-6 του Γηραιού και εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στα πλέι οφ.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας