Ενεργοποιήθηκε το πακέτο εγγυήσεων για τις ελληνικές τράπεζες αναφέρουν ξένα ΜΜΕ
Τρεις από τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες προχώρησαν στην έκδοση ομολόγων ύψους 6,4 δισ. ευρώ με εγγύηση του Δημοσίου, όπως υποστηρίζουν οι Financial Times και το Reuters. Τραπεζικοί κύκλοι εμφανίζονται αισιόδοξοι πως η ενεργοποίηση του πακέτου θα ενισχύσει τη ρευστότητα των ιδρυμάτων, δεδομένης της έντονης αβεβαιότητας των τελευταίων ημερών.
Τρεις από τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες προχώρησαν στην έκδοση ομολόγων ύψους 6,4 δισ. ευρώ με εγγύηση του Δημοσίου, όπως υποστηρίζουν οι Financial Times και το Reuters.
Τραπεζικοί κύκλοι εμφανίζονται αισιόδοξοι στο Reuters πως η ενεργοποίηση του πακέτου θα ενισχύσει τη ρευστότητα των ιδρυμάτων, δεδομένης της έντονης αβεβαιότητας των τελευταίων ημερών.
Το βρετανικό πρακτορείο αναφέρει, επικαλούμενο ελληνικούς τραπεζικούς κύκλους, πως τα ιδρύματα ξεκίνησαν να κάνουν χρήση του πακέτου, βάσει του οποίου μπορούν να εκδίδουν ομόλογα με την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου για να συγκεντρώνουν ρευστότητα.
«Το πακέτο των 30 δισ. ευρώ ενεργοποιήθηκε» ανέφερε η τραπεζική πηγή που ζήτησε να κρατήσει την ανωνυμία της, «το πακέτο ξεπάγωσε και θα βοηθήσει τη ρευστότητα».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας