«Η Σουόνσι, μπορεί να με επαναφέρει στην Εθνική», λέει ο Μόρας
Ως μία μεγάλη πρόκληση, η οποία μπορεί να τον ξαναφέρει στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Μόρας την μεταγραφή του στην Σουόνσι, μιλώντας σε Μέσα Ενημέρωσης της Ουαλίας και πιο συγκεκριμένα την ιστοσελίδα «Walesonline».
Ως μία μεγάλη πρόκληση, η οποία μπορεί να τον ξαναφέρει στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Μόρας την μεταγραφή του στην Σουόνσι, μιλώντας σε Μέσα Ενημέρωσης της Ουαλίας και πιο συγκεκριμένα την ιστοσελίδα «Walesonline».
Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος δεν είχε κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος στους τελευταίους αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2012, θεωρεί ότι η Premier League είναι από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα του κόσμου, γεγονός που θα τον βοηθήσει να βελτιώσει το παιχνίδι του.
«Ελπίζω να ξαναγίνω μέλος της Εθνικής ομάδας το μέλλον και είναι ευκολότερο τώρα που βρήκα ομάδα. Έχασα τους τελευταίους αγώνες των προκριματικών γιατί ήταν πολύ δύσκολο να με καλέσει ο προπονητής μου χωρίς να έχω ομάδα. Η μεταγραφή μου στη Σουόνσι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Η Premier League είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στον κόσμο, κάτι που θα με βοηθήσει να βελτιωθώ», δήλωσε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής.
Ο Μόρας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα είναι πολύ πιθανόν να αγωνιστεί στον σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο της Νόριτς.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου